Football Talk

Πρόεδρος βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας: «Ο Αντσελότι είναι ο πρώτος μας στόχος»

Πρόεδρος βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας: «Ο Αντσελότι είναι ο πρώτος μας στόχος»
Σε επιβεβαιώση των όσων εντόνως ακούγονται περί Αντσελότι και βραζιλιάνικου πάγκου, προχώρησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας.
Εδώ και γνωστό έχει διαρρεύσει πως στη Βραζιλία έχουν κυκλώσει το όνομα του Κάρλο Αντσελότι για πιθανό αντικαταστάτη του Τίτε, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να παραδέχεται ανοιχτά πλέον πως ο Ιταλός αποτελεί τον πρώτο και βασικό στόχο.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τη «βασίλισσα» όμως μόνο βέβαιο δεν φαντάζει πως θα το εξαντλήσει, με τα σενάρια για τον Ζιντάν και μια πιθανή επιστροφή του, να παίρνουν και να δίνουν.

Ο Εντάλδο Ροντρίγκες, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βραζιλίας, αφού είπε πως ο Αντσελότι είναι ο αγαπημένος στις τάξεις τόσο των παικτών όσο και των φιλάθλων της «Σελεσάο», επιβεβαίωσε με νέες του δηλώσεις πως αποτελεί τον πρώτο στόχο.

«Δεν λέω ότι ο Αντσελότι έχει προσφορά από εμάς, αλλά εξετάζουμε αν θέλει να έρθει. Έχουμε ένα αρχικό πλάνο και το λέω για πρώτη φορά ειλικρινά. Δεν έχει νόημα να το κρύβουμε. Ο Αντσελότι είναι ο αγαπημένος μας για τον πάγκο της εθνικής», τόνισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0