Football Talk

Άλαρνταϊς: «Είμαι στο ίδιο επίπεδο με Πεπ, Κλοπ και Αρτέτα»! (video)

Άλαρνταϊς: «Είμαι στο ίδιο επίπεδο με Πεπ, Κλοπ και Αρτέτα»! (video)

Τρομερή αυτοπεποίθηση και σεβασμό δυνατότητές του εξέφρασε ο Σαμ Άλαρνταϊς στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως κόουτς της Λιντς, τονίζοντας πως σε επίπεδο ποδοσφαιρικών γνώσεων και κριτηρίων, δεν υστερεί σε τίποτα από τους προπονητές που κερδίζουν την μερίδα του λέοντος σε ενδιαφέρον και θαυμασμό από κόσμο και Media

Ο «Big Sam» ανέλαβε τα «παγώνια» με στόχο στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια να καταφέρει να κρατήσει τον σύλλογο στην Premier League.

Ο Χάβι Γκράθια απολύθηκε έπειτα από ένα δίμηνο παρουσίας στην τεχνική ηγεσία και ο Άλαρνταϊς επέστρεψε στους πάγκους έπειτα από δυο χρόνια, με μια τρομερά ζόρικη αποστολή.

Στην επίσημη παρουσίασή του από τη νέα του ομάδα, σχολίασε: «Μπορεί να είμαι 68 ετών και να φαίνομαι αρκετά μεγάλος, όμως, με ποδοσφαιρικά κριτήρια και σε επίπεδο γνώσεων στο άθλημα, είμαι στο ίδιο επίπεδο με τους Πεπ, Κλοπ και Αρτέτα. Μακάρι να μπορούσα να το δείξω, αλλά για την ώρα η δική μου δουλειά είναι να κρατήσω την Λιντς στην κατηγορία. Αργότερα, θα μπορούσαμε ν’ αποδείξουμε ότι η ομάδα αυτή θα μπορούσε να κοντράρει στα ίσια τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Λίγκας».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0