Football Talk

Serie A: «Περίπατος» για την Ίντερ – Δυνατή «σφαλιάρα» της Κρεμονέζε στην Μίλαν

Serie A: «Περίπατος» για την Ίντερ – Δυνατή «σφαλιάρα» της Κρεμονέζε στην Μίλαν

Η σούπερ Ίντερ «σκόρπισε» με 6αρα την Βερόνα, ενώ οι Κρεμονέζε και Μόντσα έκοψαν σημαντικούς βαθμούς από τις Μίλαν και Ρόμα αντιστοίχως στον αγώνα που δίνουν για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Ίντερ έχει ξεκινήσει να «χτίζει» ένα αήττητο σερί στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος. Οι «νερατζούρι» πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους και παραμένουν στην τετράδα κρατώντας «σφιχτά» ένα εισιτήριο για την επόμενη σεζόν του Champions League. Η Λάτσιο δεν θα αφήσει εύκολα την 2η θέση. Ενώ Μίλαν και Ρόμα έβγαλαν τα «μάτια» τους απέναντι στις (θεωρητικά) πιο αδύναμες Κρεμονέζε και Μόντσα. Όλα αυτά συνέβησαν για την 33η αγωνιστική της Serie A.  

Ο Τζέκο έφτασε κοντά στο γκολ για τους «νερατζούρι» αλλά ο Μοντιπό με μία εξαιρετική απόκρουση, «έβγαλε» την κεφαλιά του Βόσνιου επιθετικού στο 27ο λεπτό.

Ότι δεν κατάφερε ο επιθετικός της Ίντερ το έκανε ο φορ της Βερόνα, αλλά… σε λάθος τέρμα. Ο Γκάιχ προσπάθησε με κεφαλιά να διώξει την μπάλα, στέλνοντας την όμως άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 στο 31’.

Στο 36ο λεπτό ο «κεραυνός» του Τσαλχάνογλου διπλασίασε τα τέρματα της Ίντερ. Ο Τούρκος δοκίμασε το πόδι του από μακριά και την έστειλε στο «παραθυράκι» της εστίας του ανήμπορου για να αντιδράσει Μοντιπό.  

Το κακό για τους γηπεδούχους… τρίτωσε στο 38’. Ο Τζέκο με εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0. Οι Ίντερ κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς μέσα σε μόλις επτά λεπτά σκοράροντας τρεις φορές.

Στο 55ο λεπτό ο Λαουτάρο Μαρτίνες με εξαιρετικό «τσίμπημα» εντός περιοχής έκανε το 4-0.

Ο Έντιν Τζέκο συνέχισε να «πληγώνει» την Βερόνα. Στο 61ο λεπτό έκανε το 5-0 με υπέροχο τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Το «κερασάκι στην τούρτα» μπήκε από τον Μαρτίνες στο 90+2’ για το τελικό 6-0.

Ο Φελίπε Άντερσον έδωσε προβάδισμα στους Λατσιάλι στο 15ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πήρε μία εξαιρετική πάσα από τον Αντόνιο και με ένα υπέροχο σουτ έκανε το 1-0.

Ο Ενρίκε έφτασε κοντά στην ισοφάριση για την Σασουόλο στο 31ο λεπτό. Ο μέσος των φιλοξενούμενων προσπάθησε να νικήσει τον Προβεντέλ αλλά η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Ο Μπεράντι απείλησε με σουτ από τις παρυφές της περιοχής αλλά είδε τον αντίπαλο κίπερ να αποσοβεί εντυπωσιακά τον κίνδυνο στο 72ο λεπτό.  

Η Λάτσιο έκλεισε ιδανικά την αναμέτρηση με γκολ του Μπάσιτς μπροστά από κενή εστία στο 90+2’ για το 2-0.

Ο Οριγκί λίγο έλειψε για να δώσει το προβάδισμα στην Μίλαν στο 17’ αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον αντίπαλο κίπερ.

Με τρομερή ατομική ενέργεια ο Οκερέκε στο 77ο λεπτό νίκησε τους πάντες και σκόραρε με έξοχο τελείωμα για το 1-0 της Κρεμονέζε.

Τον βαθμό της ισοπαλίας έσωσε για την Μίλαν, ο Μεσίας με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα ο Πικέλ δέχθηκε κόκκινη κάρτα και έμεινε με 10 παίκτες για τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Ο Ελ Σαράουι εκμεταλλεύτηκε την αλληγορία στην άμυνα της Μόντσα και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 στο 24ο λεπτό.

Ο Καλντιρόλα έφερε το ματς στα ίσα για τους γηπεδούχους. Ο Ιταλός αμυντικός αφού παρέλαβε την μπάλα μέσα στην περιοχή «εκτέλεσε» ιδανικά τον Πατρίσιο για το 1-1 στο 39’.

Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσε το παιχνίδι η Ρόμα καθώς ο Σέλικ δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων και αποβλήθηκε.


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0