Football Talk

«Ντρίμπλα» Γιοβάνοβιτς στην αρχική ενδεκάδα για τον Παναθηναϊκός – Με Νάσμπεργκ ο ΠΑΟΚ

«Ντρίμπλα» Γιοβάνοβιτς στην αρχική ενδεκάδα για τον Παναθηναϊκός – Με Νάσμπεργκ ο ΠΑΟΚ

Ο Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου έκαναν τις επιλογές τους σχετικά με την αρχική ενδεκάδα, για το παιχνίδι στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος τεχνικός έκανε την έκπληξη, ενώ ο Ρουμάνος κατέληξε σε... υποχρεωτικές επιλογές.

Οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έγιναν και η αρχική σύνθεση του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των Play Off της Super League. Ο Σέρβος τεχνικός για πρώτη φορά την φετινή χρονιά, εξέπληξε τους πάντες με την επιλογή του σχετικά με τους ποδοσφαιριστές στην κορυφή της επίθεσης.

Σπόραρ και Ιωαννίδης θα ξεκινήσουν ως επιθετικό δίδυμο για πρώτη φορά στην συνύπαρξη τους στο «τριφύλλι». Επίσης, στην άμυνα επέλεξε τον Σάρλια αντί του Μάγκνουσον, ενώ το κέντρο απαρτίζεται από τον Τσόκαι και Τσέριν, αφού ο Ρούμπεν Πέρεθ βρίσκεται στην αποστολή, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Κουρμπέλη ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Η επιλογές του Γιοβάνοβιτς: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σάρλια, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Τσόκαι, Τσέριν, Μαντσίνι, Μπερνάρντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη μεριά, έχοντας πολλές ελλείψεις, κατέληξε σε αναγκαστική ενδεκάδα με Κεντζιόρα και Νάσμπεργκ στο κέντρο της άμυνας, ενώ στη θέση των αμυντικών χαφ θα είναι ο Ράφα Σοάρες και ο Ντάντας.

Οι επιλογές του Λουτσέσκου: Κοτάρσκι, Λύρατζη, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια και Ολιβέιρα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0