Football Talk

ΟΦΗ: Θλάση ο Νέιρα, «σοκ» με Θεοδοσουλάκη

ΟΦΗ: Θλάση ο Νέιρα, «σοκ» με Θεοδοσουλάκη

Τέλος η σεζόν για τον Νέιρα, ενώ επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον τραυματισμό του Θεοδοσουλάκη.

Χωρίς τον Χουάν Νέιρα πρόκειται να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στα play out της Stoiximan Super League ο ΟΦΗ.

 Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση α’ βαθμού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ μόλις είχε επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Παράλληλα, άσχημα ήταν τα νέα και για τον νεαρό επιθετικό των Κρητικών, Γιάννη Θεοδοσουλάκη. Ο 18χρονος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Κ19 με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού και οι εξετάζεις έδειξαν ότι υπέστη ρήξη χιαστού.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Χωρίς τον Juan Neira συνεχίστηκε σήμερα (3/5) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Ιωνικό (6/5, 20:00).

Ο Αργεντινός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στον υποκνημίδιο, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού και άρχισε θεραπεία.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, με τους Φροίξο Γρίβα και Βασίλη Σηφάκη να ακολουθούν μέρος του κανονικού προγράμματος και τον Jon Toral να συνεχίζει θεραπεία.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (4/5), στις 10:30.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κ19 με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0