Football Talk

Άρσεναλ: Έβαλε τρία γκολ σε 45’ στο Έμιρεϊτς μετά από δύο χρόνια! (video)

Άρσεναλ: Έβαλε τρία γκολ σε 45’ στο Έμιρεϊτς μετά από δύο χρόνια! (video)

Η Άρσεναλ σκόραρε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Τσέλσι, κάτι που οι «κανονιέρηδες» δεν είχαν καταφέρει εδώ και δύο χρόνια στο Έμιρεϊτς σε επίπεδο Premier League.

Η Άρσεναλ ήθελε, απέναντι στην Τσέλσι, να δείξει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει στην μάχη του τίτλου στην Premier League, παρά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Για αυτό οι «κανονιέρηδες» μπήκαν με ορμή στον αγωνιστικό χώρο του Έμιρεϊτς για το τοπικό ντέρμπι απέναντι στους «μπλε». Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα κατάφερε στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα να σκοράρει τρεις φορές και να θέσει γερές βάσεις νίκης.

Ο αρχηγός Μάρτιν Έντεγκααρντ με δύο γκολ «καρμπόν» ήταν αυτός που σκόραρε στο 18’ και το 31’ για να διαμορφώσει το 2-0. Πριν καλά καλά οι «μπλε» συνέλθουν από το δεύτερο τέρμα που δέχθηκαν, «χτύπησε» και ο Γκάμπριελ Ζεσούς για να κάνει το 3-0.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά μετά από δύο σχεδόν χρόνια, που ως το ημίχρονο αγώνα Premier League στο Έμιρεϊτς, η Άρσεναλ πέτυχε τρία γκολ.

Η αμέσως προηγούμενη ήταν τον Σεπτέμβρη του 2021 με αντίπαλο τη μισητή Τότεναμ. Τότε οι «κανονιέρηδες» είχαν προηγηθεί 3-0 με τα γκολ των Έμιλ Σμιθ Ρόου, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Μπουκάγιο Σάκα ως την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα «σπιρούνια» μείωσαν σε 3-1 με τον Σον, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι παραπάνω.

 

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0