Football Talk

ΟΦΗ: Ηχηρό μήνυμα κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης (video)

ΟΦΗ: Ηχηρό μήνυμα κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης (video)
Υπέροχη κίνηση από τον ΟΦΗ, που έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Πραξιτέλης Βούρος, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Απόστολος Διαμαντής και Νίκος Χριστογεώργος πρωταγωνιστούν στην υπέροχη πρωτοβουλία του ΟΦΗ, σε συνεργασία με τη SafeLine.gr, στέλνοντας ένα μήνυμα κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας στο YouTube.

«Ηχηρό μήνυμα κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στο διαδίκτυο στέλνουν η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και το Ελληνικό κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού και αναδεικνύοντας παράλληλα για άλλη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Οι ποδοσφαιριστές Πραξιτέλης Βούρος, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Απόστολος Διαμαντής και Νίκος Χριστογεώργος πρωταγωνιστούν στην καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημερώνουν για τη δυνατότητα ανώνυμης καταγγελίας μέσα από την ιστοσελίδα SafeLine.gr.

Ο στόχος είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι πίσω από κάθε εικόνα/βίντεο παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στο διαδίκτυο βρίσκεται ένα πραγματικό παιδί που επαναθυματοποιείται κάθε φορά που αυτό το υλικό προβάλλεται. Αν συναντήσουμε τέτοιο υλικό είναι πολύ σημαντικό να μην το αγνοήσουμε αλλά να το ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ!» αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΟΦΗ.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0