Football Talk

La Liga: Χάνει «έδαφος» για την Ευρωπαϊκή έξοδο η Μπιλμπαό – «Έσπασε» το σερί της Σεβίλλης η Χιρόνα

La Liga: Χάνει «έδαφος» για την Ευρωπαϊκή έξοδο η Μπιλμπαό – «Έσπασε» το σερί της Σεβίλλης η Χιρόνα

Η Χιρόνα πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στο Ραμον Σάντσες Πιθχουάν απέναντι στην Σεβίλλη (2-0) για την 32η αγωνιστική της La Liga, ενώ η Μαγιόρκα στάθηκε εμπόδιο στην Μπιλμπάο (1-1) που «παλεύει» για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η 32η αγωνιστική της La Liga ολοκληρώθηκε με μερικές «εκπλήξεις». Η Αθλέτικ Μπιλμπάο δίνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το τρένο της Ευρώπης αλλά η… στάση της Μαγιόρκας παρουσιάστηκε πιο δύσκολη από το αναμενόμενο, όπως δείχνει και το τελικό 1-1. Στο έτερο και τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής η Σεβίλλη προσγειώθηκε «ανώμαλα» στην πραγματικότητα καθώς το αήττητο σερί των επτά αγώνων της, έσπασε εντός έδρας από την εξαιρετική Χιρόνα με 2-0.

Η Μαγιόρκα ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη στην αναμέτρηση με την Μπιλμπάο. Ο Εντιαγέ επιχείρησε το σουτ μέσα από την  περιοχή στο 50ο λεπτό αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του αντίπαλου κίπερ.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 58ο λεπτο. Ο Μουρίκι βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Λι Κανγκ και αυτός μετά από μία ωραία κίνηση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κάνοντας το 1-0.

Την παρτίδα για την Μπιλμπάο έσωσε στο 90+6’ ο Ινάκι Γουίλιαμς. Ο επιθετικός της Αθλέτικ ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι μετά το χέρι του Γκαλαρέτα και δεν αστόχησε για το 1-1, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία δευτερόλεπτά.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Η Χιρόνα ήταν η ομάδα που σκόραρε πρώτη το σκορ στο Ραμον Σάντσες Πιθχουάν. Ο Ρικέλμε στο 23ο λεπτό βρήκε με άψογη σέντρα τον Χουάνπε μέσα στην περιοχή, με τον Ισπανό αμυντικό να μην δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Γκιλ προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 36ο λεπτό με ένα μακρινό σουτ. Ο 22χρονος επιθετικός όμως δεν «ξάφνιασε» τον Γκαζανίγκα , ο οποίος αποσόβησε τον κίνδυνο με εντυπωσιακή απόκρουση.  

Το παιχνίδι «κλείδωσε» ο Καστεγιάνος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 55ο λεπτό για το 2-0. Άλλο ένα γκολ για τον Αργεντινό επιθετικό μετά τα τέσσερα που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "ROMEU 18 Gosbi parlem GI S SO" 

Άγγελος Κρεμαστός

 

www.bnsport.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0