Football Talk

ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Σιντιμπέ στις προπονήσεις – Τα νεότερα για τους νοσούντες από ίωση

ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Σιντιμπέ στις προπονήσεις – Τα νεότερα για τους νοσούντες από ίωση

Ευχάριστα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα, καθώς ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Τι γίνεται με όσους ταλαιπωρήθηκαν από ίωση

Η απογευματινή προπόνηση (01/05) της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με χαμόγελα. Κι αυτό γιατί ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ «πάτησε» χορτάρι και έβγαλε χωρίς προβλήματα ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος πλάγιος μπακ πρόκειται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σύντομα, μετά τη θλάση που τον κράτησε κάτι παραπάνω από ένα μήνα «νοκ-άουτ».

Όσον αφορά τον έτερο δεξιό οπισθοφύλακα της «Ένωσης», ο Λάζαρος Ρότα που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι από τον Μπερνάρ, δεν βρέθηκε στα Σπάτα. Θεωρήθηκε σκόπιμο ο Έλληνας μπακ να πάρει λίγο χρόνο να ξεκουραστεί και η κατάστασή του πρόκειται να εκτιμηθεί την Τρίτη (02/05). Εκεί θα φανεί δηλαδή αν θα προλάβει να παίξει με τον Ολυμπιακό.

Τέλος, ευχάριστα είναι τα νέα και για τους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση. Όλοι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα και κανείς από αυτούς δεν αισθάνεται το παραμικρό πρόβλημα. Όλοι νιώθουν καλά και πρόκειται να δώσουν κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (03/05, 20:00).

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0