Football Talk

Ήρθε η ώρα για την απόφαση της Χαλ για τον Πέλκα!

Ήρθε η ώρα για την απόφαση της Χαλ για τον Πέλκα!

Μόλις μία αγωνιστική εκκρεμεί για τη Χαλ σε επίπεδο Championship και η μεγάλη ώρα της τελικής απόφασης για τον Δημήτρη Πέλκα είναι… τώρα . «Μένει ή φεύγει;» είναι το ερώτημα, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει πάντως συμπάθειες στον αγγλικό σύλλογο!

Μπορεί η Χαλ να μην κατάφερε σε καμία περίπτωση να γίνει απειλητική για τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδίκησαν την συμμετοχή τους στα play-off, με φόντο την επιστροφή στην Premier League, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο «δικός» μας, Δημήτρης Πέλκας, δεν πραγματοποίησε μία μεστή σεζόν.

Αγωνίστηκε σε 26 ματς πρωταθλήματος, σκόραρε δις και κατέγραψε μία ασίστ και πλέον, με μόλις μία υποχρέωση να εκκρεμεί για την ομάδα του, αυτή απέναντι στη Λούτον, η Χαλ είναι αναγκασμένη να αποφασίσει στις επόμενες 24 ώρες για την τύχη του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Είτε θα ενεργοποιήσει την οψιόν του από τη Φενέρμπαχτσε και θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της για την επόμενη σεζόν, είτε θα τον αφήσει να φύγει από το «Νησί», πράγμα που σημαίνει ο Δημήτρης Πέλκας θα μείνει ελεύθερος μέχρι και το τέλος της σεζόν. Άμεσα θα μάθουμε την τελική επιλογή της ομάδας της Championship, με τον Έλληνα να φημολογείται πως έχει πάντως συμπάθειες στο «Νησί»…



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0