Football Talk

Ο Ριτσάρλισον περίμενε 34 ματς τη στιγμή του και ένα λεπτό μετά… έχασε! (video)

Ο Ριτσάρλισον περίμενε 34 ματς τη στιγμή του και ένα λεπτό μετά… έχασε! (video)

Περίμενε 34 παιχνίδια το πρώτο του γκολ σε επίπεδο Premier League. Ήταν δεδομένο πως θα «ξεσπούσε». Πόσο μάλλον όταν και η εξέλιξη της αναμέτρησης είναι τέτοια. Τα έκανε όλα τέλεια ο Ριτσάρλισον, πανηγύρισε έξαλλα με τον Χέουνγκ Μιν Σον, αλλά στο τέλος της ημέρας, αποχώρησε ηττημένος από το «Άνφιλντ».

Δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα βίωσε στο «Άνφιλντ» την τελευταία ημέρα του Απριλίου του 2023, ο Ριτσάρλισον. Πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή και δεδομένα βοήθησε σημαντικά την ομάδα του.

Ήταν «μαχητικός» και φυσικά θα μπορούσε να αναδειχθεί σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή της συνάντησης. Στο φάουλ του Χέουνγκ Μιν Σον  στο 94ο λεπτό, νίκησε τον Ντάργουιν Νούνιες στον αέρα, σκόραρε και το πρώτο του γκολ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο της Premier League ήταν γεγονός.

Το περίμενε εδώ και 34 παιχνίδια. Και ήρθε στο «Άνφιλντ», με τον Βραζιλιάνο να ζητά… ησυχία από το γήπεδο, υπενθυμίζοντας φυσικά σε όλους πως πρόκειται για έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Έβερτον.


Πανηγύρισε έξαλλα, έβγαλε την φανέλα του κατά την διάρκεια της στιγμής και αγκαλιάστηκε με τον Σον, με τον οποίο έκαναν μαζί τον πανηγυρισμό σαν… περιστέρια.

Μετά από 99 δευτερόλεπτα όμως, αδυνατούσε να πιστέψει όλο αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια του. Τραγικό λάθος του Λούκας Μόουρα, 4-3 η Λίβερπουλ με τον Ντιόγο Ζότα και η μέρα του Ριτσάρλισον καταστράφηκε, με το ρολόι του γηπέδου να δείχνει… 96’!


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0