Football Talk

Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-5: «Ροχιμπλάνκος» πέντε αστέρων στο... κυνήγι της Ρεάλ! (video)

Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-5: «Ροχιμπλάνκος» πέντε αστέρων στο... κυνήγι της Ρεάλ! (video)
Η Ατλέτικο Μαδρίτης πετούσε... φωτιές κόντρα στη Βαγιαδολίδ και την «σκόρπισε» επικρατώντας με σκορ 5-2 (30/04), για να παραμείνει στο -2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη 2η θέση στη La Liga.
Η ήττα από την Μπαρτσελόνα έμοιαζε με... πισωγύρισμα για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά όπως φαίνεται, μάλλον την πείσμωσε! Οι «ροχιμπλάνκος» μετά την τριάρα επί της Μαγιόρκα, επικράτησαν με σκορ 5-2 (30/04) της Βαγιαδολίδ εκτός έδρας, για να παραμείνουν μία... ανάσα (στο-2) από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι τέσσερεις διαφορετικοί σκόρερ για το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε και το αυτογκόλ του Φερνάντες έκριναν τα πάντα, παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων, που μείωσαν σε 3-2 στο 74'.

Πριν συμπληρωθούν 40' παιχνιδιού, Μολίνα (20'), Χιμένες (24') και Μοράτα (38') «τελείωσαν» το ματς.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαρίν στο 43' και το γκολ του Εσκουδέρο στο 74' ξαναέβαλαν τη Βαγιαδολίδ σε αυτό, όμως, το αυτογκόλ του Φερνάντες στο 86' και το buzzer beater του Ντεπάι στο 90+3', σφράγισαν τη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης και διαμόρφωσαν το 5-2 ως τελικό σκορ υπέρ των «ροχιμπλάνκος».


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Βαγιαδολίδ (Πάουλο Πεσολάνο): Μάσιπ, Πέρες, Φερνάντεθ, Χόνγκλα (88' Πλάνο), Ελ Γιαμίκ, Φρεσνέδα (60' Εσκουδέρο), Μόντσου, Αγουάδο, Πέρες (60' Σάντσες), Πλάτα (73' Λεόν), Λαρίν.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Γκρίμπιτς, Μολίνα, Χιμένες, Βίτσελ, Ερμόσο, Καράσκο (79' Ντεπάι), Ντε Πολ, Κόκε (79' Σαούλ), Λεμάρ (67' Κοντόγκμπια), Μοράτα (64' Κορέα), Γκριεζμάν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0