Football Talk

Μπεσίκτας – Γαλατασαράι 3-1: Θριαμβευτές στον εμφύλιο της Κωνσταντινούπολης οι «Μαύροι Αετοί»

Μπεσίκτας – Γαλατασαράι 3-1: Θριαμβευτές στον εμφύλιο της Κωνσταντινούπολης οι «Μαύροι Αετοί»
Τεράστια νίκη και μάλιστα με ανατροπή πανηγύρισε η Μπεσίκτας έναντι της Γαλατασαράι λίγες στροφές πριν από την ολοκλήρωση της τουρκικής Σούπερ Λικ.

Το σύνολο του Σενιόλ Γκιουνές, αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Μάουρο Ικάρντι στο 20’, δεν μάσησε και βρήκε απαντήσεις. Πρώτα, ο Ρομέν Σαίς έφερε το παιχνίδι στα «ίσα» για την ομάδα του στο 35’. Στη συνέχεια, ο Αμίρ Χατζιαχμέντοβις στο 58΄ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους «Μαύρους Αετούς», ενώ λίγο πριν από την εκπνοή η «Τσιμ Μπομ» δέχτηκε και τρίτο τέρμα από τον Βενσάν Αμπουμπακάρ (93’), ο οποίος προσέδωσε χαρακτήρα θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του.

Με την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής, η Γαλατασαράι φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 70 βαθμούς. Ωστόσο Φενερμπαχτσέ και Μπεσίκτας ακολουθούν με 67 και 65 πόντους αντίστοιχα και διατηρούν ζωντανές ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως Γαλατασαράι και Μπεσίκτας έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Μπεσίκτας. Γκιουνές): Γκιουνόκ, Ρόζιερ, Σαΐς, Κόλεϊ, Μαζουακού, Ουτσάν (84’ Μπινγκιόλ), Χατζιαχμέτοβιτς (90’ Μαξίμ), Ρέντμοντ, Φερνάντες (96’ Μπουλούτ), Τοσούν (84’ Ουισάλ), Αμπουμπακάρ (97’ Μουλεκά).

Γαλατασαράι. Μπουρούκ): Μουσλέρα, Μποέ, Νέλσον, Μπαρντακτζί, Αντεκούμπι (71’ Γιλμάζ), Ολιβέιρα (62’ Μίντσγιο), Τορέιρα (92’ Ακγκιούν), Ακτούρκογλου, Μέρτενς (62’ Ζανιόλο), Ρασίκα (71’ Ντιμπουά), Ικάρντι.

wwwbnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0