Football Talk

Ολυμπιακός – Βόλος 5-0: Επιστροφή στην κανονικότητα με… 5αρα!

Ολυμπιακός – Βόλος 5-0: Επιστροφή στην κανονικότητα με… 5αρα!

Δεν δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Βόλο και οι Θεσσαλοί έφυγαν με πέντε γκολ στην πλάτη από τον Πειραιά (5-0). Επιστροφή στα τρίποντα για τους «ερυθρόλευκους» μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Σε τυπική υπόθεση εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξένησαν τους Θεσσαλούς για την 7η αγωνιστική των play off της Super League και επικράτησαν με το ευρύ 5-0. Ο Βόλος δείχνει να έχει εξελιχθεί σε «σάκο του μποξ» σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα καθώς μετράει μία ισοπαλία και έξι ήττες.

1ο ημίχρονο

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός και απείλησε στο 3ο λεπτό. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ αλλά ο Κασάμι με σουτ μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 10’ ο Βαλμπουενά έβγαλε πάσα, πάρε βάλε στον Κασάμι αλλά ο Κότνικ αποσόβησε τον κίνδυνο με το αριστερό του πόδι.

Στο 17ο λεπτό νέο μεγάλο «όχι» του Κόντικ αυτήν την φορά στον Μπακαμπού. Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής αλλά ο κίπερ του Βόλου ήταν και πάλι «παρών».

Το γκολ δεν άργησε και στο 19’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη βρήκε τον Ντόι μέσα στην περιοχή και ο νεαρός αμυντικός την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. «Παρθενικό» γκολ του Ντόι με την φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Στο 25ο λεπτό ο Κασάμι εκμεταλλεύτηκε άψογα την εξαιρετική πάσα του Βαλμπουενά και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το 2-0. Δεύτερο γκολ για τον Ελβετό στην σεζόν και πάλι απέναντι στον Βόλο.

Το παιχνίδι «κλείδωσε» στο 45ο λεπτό ο Μπιέλ. Ο Ισπανός πήρε την εξαιρετική μπαλιά του Φορτούνη και νίκησε τον Σλοβένο κίπερ για το 3-0.  

2ο ημίχρονο

Με το πόδι πατημένο στο «γκάζι» μπήκε ο Ολυμπιακός και στο 2ο ημίχρονο. Ο Μπακαμπού έχασε μοναδική ευκαιρία στο 50’ καθώς το πλασέ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος βρήκε εν τέλει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 61ο λεπτό. Μετά από υπέροχη συνεργασία των «ερυθρόλευκων» ο Μπακαμπού βρέθηκε σε σημείο βολής και «εκτέλεσε» τον Κοτνικ για το 4-0.

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός έκανε το 5-0 στο 69’. Μετά από σέντρα του Μασούρα ο Ελ Αραμπί έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

MVP

38χρονος Βαλμπουενά ήταν μέσα σε όλες τις επιθετικές ενέργειες των «ερυθρόλευκων» και αξίζει να πάρει αυτόν τον τίτλο.

Η φάση του αγώνα

Το πρώτο γκολ του Αντρέα Ντόι με την φανέλα του Ολυμπιακού είναι αυτό που ξεχώρισε στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ζ. Ανιγκό): Τζολάκης, Ραμόν, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Ρόντινεϊ, Εμβιλά (68’ Σαμασέκου), Κασάμι, Βαλμπουενά (67’ Βρουσάι), Φορτούνης (67’ Μασούρας), Μπιέλ, Μπακαμπού (67’ Ελ Αραμπί)

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Κότνικ, Σιέλης (46’ Ασλανίδης), Πίρινεν, Ταχάτος, Σι, Μεταξάς, Γκάκι (46’ Λούνα), Τσοκάνης, Ντέλετιτς, Πιρές (46’ Άλχο), Τσιρίνος (63’ Οικονομόπουλος)


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0