Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Λοριάν 1-3: Η… κατρακύλα των Παριζιάνων δεν έχει τελειωμό

Παρί Σεν Ζερμέν - Λοριάν 1-3: Η… κατρακύλα των Παριζιάνων δεν έχει τελειωμό

Η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν υπέστη μία ταπεινωτική ήττα μέσα στο Παρκ Ντε Πρενς από τη Λοριάν (1-3) ολοκληρώνοντας τη 33η αγωνιστική της Ligue 1 με έναν όχι και τόσο ιδανικό τρόπο. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κιλιάν Εμπαπέ που εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, ωστόσο το… κάρμα τιμώρησε τελικά την ομάδα του.

Η Λοριάν προηγήθηκε στο σκορ από το 16ο λεπτό, ύστερα από γκολ  του Ενζό Λε Φι, ο οποίος έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στην κορυφή της εστίας του Ντοναρούμα. Τα πράγματα συνέχισαν να μην πηγαίνουν καλά για τους γηπεδούχους με τον Αχράφ Χακίμι να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα, έπειτα από ένα πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Η ισοφάριση ήρθε μετά από ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα, ο οποίος δεν είδε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ… καραδοκούσε, επομένως ο Γάλλος φορ της Παρί  πήρε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1 έχοντας ξεγελάσει την άμυνα των αντιπάλων. Στο 39’, η Λοριάν πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Ρομέν Φεβρ να σκοράρει σε άδειο τέρμα για το 1-2.

Η Παρί προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ισοφαρίσει, με τον Περέιρα στο 67’ να επιχειρεί να σκοράρει με ένα σουτ, το οποίο δεν άγχωσε ιδιαίτερα τον Εμβογκό που πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή απόκρουση διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα του. Στο 73’, οι Παριζιάνοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι ύστερα από πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Φαμπιάν Ρούιζ, αλλά ο διαιτητής δεν άκουγε κουβέντα και υπέδειξε συνέχεια στον αγώνα.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ και οι παίκτες του δεν μπορούσαν να ανατρέψουν το σκορ της αναμέτρησης. Στο 86’ ο Ντιενγκ σημείωσε ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε μετά από έλεγχο στο VAR για οφσάιντ. Ο 23χρονος Σενεγαλέζος εξιλεώθηκε μόλις ένα λεπτό αργότερα, όταν έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα, αυτή τη φορά από κανονική θέση, υπογράφοντας μια φοβερή νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 1-3!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0