Football Talk

Μπάγερν Μονάχου – Χέρτα Βερολίνου 2–0: Είπε «ευχαριστώ» στη Ντόρτμουντ και πέρασε στην κορυφή!

Μπάγερν Μονάχου – Χέρτα Βερολίνου 2–0: Είπε «ευχαριστώ» στη Ντόρτμουντ και πέρασε στην κορυφή!

Επιτέλους… ανάσταση για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία νίκησε εντός έδρας την ουραγό Χέρτα με σκορ 2 – 0 και επανήλθε στην κορυφή. Γκνάμπρι και Κομάν τα γκολ για τους Βαυαρούς. Προ των πυλών της Zweite Liga οι Βερολινέζοι.

Η εποχή Τούχελ στο Μόναχο δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Ο Γερμανός τεχνικός έχει βρεθεί από το ξεκίνημα της θητείας του στους Βαυαρούς σε πίεση και η νίκη επί της Χέρτα αποδείχθηκε «ασπιρίνη», καθώς συνδυάστηκε με επιστροφή στην κορυφή.

Έχοντας πετάξει ένα ημίχρονο, δίχως να καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο 69' με τον Σερζ Γκνάμπρι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (79’) ήταν η σειρά του Κίνγκσλεϊ Κομάν να βρει δίχτυα, έπειτα από υπέροχη πάσα του Κίμιχ.


Το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος, με την Μπάγερν να εξασφαλίζει μία άνετη νίκη έναντι της ουραγού Χέρτα. Στον αντίποδα, ο Παλ Ντάρνταϊ θα ψάξει τους πρώτους βαθμούς της τρίτης θητείας του στον πάγκο των Βερολινέζων, στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Στουτγκάρδη το προσεχές Σάββατο.

Βίοι παράλληλοι για τις δύο ομάδες, με την Μπάγερν να βάζει πλώρη για την κατάκτηση της 11ης συνεχόμενης σαλατιέρας και η Χέρτα να βυθίζεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 22 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Ζόμερ, Μαζράουι (74' Στάνισιτς), Παβάρ, Ντε Λιχτ, Κανσέλο, Κίμιχ, Γκορέτσκα (46' Σανέ), Κομάν (81' Τελ), Γκνάμπρι, Μουσιάλα (61' Γκράφενμπεργκ), Μανέ (61' Μίλερ).

Χέρτα Βερολίνου (Π. Ντάρνταϊ): Κρίστενσεν, Κένι, Ρόχελ, Ουρέμοβιτς, Πλάτενχαρτ, Νγκάνκαμ (55' Ετζούκε), Τουσάρ, Μποέτιους (83' Στάνγκε), Μίττελστατ (65' Μάζα), Λουκεμπάκιο (83' Σκέρχαντ), Νίντερλεχνερ (55' Κανγκά).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0