Football Talk

Μπαρτσελόνα – Μπέτις 4-0: Επιστροφή στις νίκες με εμφατική… τεσσάρα! (video)

Μπαρτσελόνα – Μπέτις 4-0: Επιστροφή στις νίκες με εμφατική… τεσσάρα! (video)

Η οσονούπω  πρωταθλήτρια Ισπανίας επέστρεψε στα τρίποντα και πήρε μία άνετη νίκη με 4-0 απέναντι στην  Μπέτις των 10 ποδοσφαιριστών. Η Μπαρτσελόνα πλέον μετράει τις αγωνιστικές για να παραλάβει με κάθε επισημότητα τον τίτλο της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα υποδέθηκε στο Καμπ Νου την Μπέτις για την 32η αγωνιστική της La Liga και την φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόντουσαν με 10 παίκτες από το 33ο λεπτό, μετά την αποβολή του Γκονζάλες και δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν τους «μπλαουγκράνα». Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Τσάβι μετά το… στραβοπάτημα και την ήττα με 2-1 από την Ράγιο Βαγεκάνο την προηγούμενη αγωνιστική.

Στο 14ο λεπτό ο Ραφίνια βρήκε τον Κρίστενσεν μέσα στην περιοχή με τον Δανό να ανοίγει το σκορ με κοντινή κεφαλιά και να κάνει το 1-0.

Ο Γκονζάλες στο 33ο λεπτό δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα και έκανε την δουλειά των «μπλαουγκράνα» ακόμη πιο εύκολη.

Λίγα λεπτά μετά την κόκκινη ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε η ομάδα του και με ένα άψογο τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 στο 36ο λεπτό.

Ο Ραφίνια στο 39’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την υπέροχη πάσα του Μπουσκέτς και έγραψε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Κοντά σε δεύτερο γκολ βρέθηκε ο Λεβαντόφσκι αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του αντίπαλου κίπερ.

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε από παίκτη της Μπέτις. Ο Ροντρίγκες στην προσπάθεια του να κόψει την μπάλα την έστειλε στο βάθος των διχτυών της ομάδας του για το 4-0 στο 83ο λεπτό.

Ιστορία γράφτηκε στο 86ο λεπτό όταν στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ως αλλαγή ο 15χρονος Λαμινέ Γιαμάλ και έγινε ο νεότερος παίκτης που κάνει ντεμπούτο με την φανέλα των «μπλαουγκράνα» στον 21ο αιώνα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν (59’ Αλόνσο), Μπάλντε, Πέδρι (73’ Κεσιέ), Μπουσκέτς, Ντε Γιόνγκ (60’ Φάτι), Ραφίνια (73’ Ντεμπελέ), Λεβαντόφσκι, Γκάβι

Μπέτις (Μ. Πέλεγκρίνι): Σίλβα, Μιράντα (64’ Χουακίν), Πεσέλα, Φελίπε, Κρβάλιο, Γκονζάλες, Πέρες (64’ Άμπνερ), Κανάλες, Ενρίκε, Χοσέ


Άγγελος Κρεμαστός

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0