Football Talk

Σάλκε – Βέρντερ Βρέμης 2-1: Η «μάχη» για την παραμονή καλά κρατεί με… ανατροπάρα!

Σάλκε – Βέρντερ Βρέμης 2-1: Η «μάχη» για την παραμονή καλά κρατεί με… ανατροπάρα!

Με «ονειρική» ανατροπή μέσα σε 10 λεπτά η Σάλκε έσωσε την παρτίδα απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης και πήρε σπουδαία νίκη με 2-1.  

Με «νύχια και με δόντια» προσπαθεί να κρατηθεί στην Bundesliga η Σάλκε. Με την σημερινή (29/04) άκρως σημαντική νίκη με 2-1 πήρε γενναία βαθμολογική «ανάσα» και συνεχίζει να ελπίζει στο… όνειρο της παραμονής.

Στο 18ο λεπτό η Βέρντερ «πάγωσε» το Φέλτινς Αρένα και πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ντούκς. Ο 29χρονος Γερμανός εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Βάισερ και με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-0

Στο 47ο λεπτό ο Παβλένκα έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση. Ο Μπάλτερ επιχείρησε ένα δυνατό σουτ αλλά ο κίπερ της Βέρντερ αντέδρασε ιδανικά.

Ότι δεν κατάφερε ο Μπάλτερ πέτυχε ο Βαν Ντεν Μπεργκ στο 81ο λεπτό. Ο Ολλανδός εκμεταλλεύτηκε την λάθος αντίδραση της άμυνας και με άψογο τελείωμα έκανε το 1-1.

Η ολική ανατροπή ήρθε στις καθυστερήσεις για την Σάλκε. Ο Ντρέξλερ με ένα άψογο κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και μετά από μία τρίπλα «εκτέλεσε» τον Παβλένκα για το 2-1 στο 90+2’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σάλκε (Τ. Ρις): Σβόλοφ, Ματριτσιάνι, Γιοσίντα, Καμίνσκι, Ουρόνεν (75’ Ντρέξλερ), Κραλ, Κράους, Καραμάν (74’ Πόλτερ), Ζαλασάρ, Μπιούλερ, Τερόντ (74’ Φρέιντ)

Βέρντερ Βρέμης (Ο. Βέρνερ): Παβλένκα, Φριντλ, Σταρκ (67’ Πίεπερ), Βέλκοβιτς, Γιούνγκ, Στέιτζ, Γκρος (90+3’ Εμπόμ), Μπιτενκούρτ, Βάιζερ, Ντουκς, Φίλιπ

Άγγελος Κρεμαστός

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0