Football Talk

Μορέιρα: «To περίμενα πολύ καιρό αυτό το γκολ, το αφιερώνω στην ομάδα, τον κόσμο και τον προπονητή μου!»

Μορέιρα: «To περίμενα πολύ καιρό αυτό το γκολ, το αφιερώνω στην ομάδα, τον κόσμο και τον προπονητή μου!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Μορέιρα, ο οποίος θέλει ένα τρίποντο ακόμη για να καταφέρει να μείνει η ομάδα του στην κατηγορία.

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Μορέιρα, τόσο για το γκολ του, όσο και για την παραμονή της ομάδας του στην Super League, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με ένα τρίποντο επί του Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε τι δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Περίμενα πάρα πολύ καιρό αυτό το γκολ, έχω δουλέψει σκληρά για αυτό. Γνωρίζω πως κερδίσαμε για πρώτη φορά στη Νίκαια, όπως επίσης γνωρίζω πως δεν είχαμε φύγει νικητές από παιχνίδι στην Αθήνα εδώ και δύο χρόνια.

Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη, αν κερδίσουμε τον Αστέρα Τρίπολης θα μείνουμε στην κατηγορία. Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό, θα προπονηθούμε πολύ και αυτός είναι ο στόχος μας.

Αφιερώνω τη νίκη στην ομάδα μου και τον προπονητή μου, που συνέχισε να με πιστεύει, ακόμη και όταν δεν ήμουν καλός. Το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο μας. Δεν ξεχνώ το ματς στη Λιβαδειά, που ήρθαν, δεν μπήκαν στο γήπεδο και το είδαν πάνω σε ένα βουνό.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0