Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμερία 4-2: Ο ασταμάτητος Μπενζεμά επανέφερε την «Βασίλισσα» στις νίκες

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμερία 4-2: Ο ασταμάτητος Μπενζεμά επανέφερε την «Βασίλισσα» στις νίκες

Με άνεση η Ρεάλ επανήλθε στις νίκες και με τον «καυτό» Μπενζεμά επικράτησε εύκολα 4-2 απέναντι στην Αλμερία.  

Στο 35ο έτος της ηλικίας του ο Καρίμ Μπενζεμά «σκόρπισε» την Αλμερία στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με χατ-τρικ και πήρε σχεδόν μόνος του την νίκη. Η Ρεάλ επικράτησε με 4-1 για την 32η αγωνιστική της La Liga και πλέον οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν σε «μπελάδες» για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο «μαγικός» Μπενζεμά άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Γάλλος σούπερ σταρ πήρε μία εξαιρετική πάσα από τον Βινίσιους και σε τετ-α-τετ «κρέμασε» τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0.

Ο Μπενζεμά «κλείδωσε» από νωρίς το τρίποντο για την «Βασίλισσα». Ο έτερος Βραζιλιάνος εξτρέμ, Ροντρίγκο βρήκε τον Καρίμ μέσα στην περιοχή και αυτός με άψογο τελείωμα έκανε το 2-0 μόλις στο 17ο λεπτό.

Πάρτι του 35χρονου μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και 3-0 για την «Βασίλισσα». Ο φοβερός και τρομερός Μπενζεμά ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 42ο λεπτό. Δεν χρειάστηκε ούτε ένα ολόκληρο ημίχρονο ο Γάλλος για να σκοράρει τρία γκολ.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου η Αλμερία κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με τον Λαζάρο και πήγε στα αποδυτήρια με μία μικρή ελπίδα στη ανατροπή.

Ο Θεμπάγιος βρήκε υπέροχα τον Ροντρίγκο στις παρυφές της περιοχής και ο Βραζιλιάνος με ένα άπιαστο σουτ έκανε το 4-1 στο 47ο λεπτό του παιχνιδιού.

Στο 61ο λεπτό η Αλμερία μείωσε σε 4-2 με κεφαλιά του Ρομπερτόνε μετά από εξαιρετική σέντρα του Πορτίγιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Κουρτουά, Βάσκες, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Καμαβινγκά, Θεμπάγιος, Τσουαμενί, Κρος (72' Φερνάντες), Ροντριγκο (72' Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους

Αλμερία (Ρούμπι): Μαρτίνες, Ακιέμε, Τσούμι, Έλι, Μέντες, Ραμαζάνι (64' Σουάρεζ), Κόστα, Ντε Λα Χόζ (57' Ρομπερτόνε), Πορτίγιο, Πουιγκμάλ, Λαζάρο


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0