Football Talk

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 0-0: Η μία τελική δεν ήταν αρκετή και... όλα για όλα με Λεβαδειακό!

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 0-0: Η μία τελική δεν ήταν αρκετή και... όλα για όλα με Λεβαδειακό!
«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία (29/04), με τον πρώτο να έχει τις ευκαιρίες, παρότι ο αντίπαλός του... καίγονταν για νίκη! Δοκάρι για τους Φθιωτούς, στη μοναδική τους τελική!
Αστέρας Τρίπολης και Λαμία «κόλλησαν» στο 0-0 (29/04) στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, για την 5η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Super League.

Μία τελική για τους φιλοξενούμενους στο ματς, αλλά δοκάρι, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που είχαν περισσότερες ευκαιρίες, παρότι βαθμολογικά δεν... καιγόντουσαν για τη νίκη.

Γλύτωσε από μεγαλύτερους μπελάδες η Λαμία, μετά την ισοπαλία του Λεβαδειακού (29/04, 2-2) με τον Παναιτωλικό, αφού δεν την πλησίασε στον βαθμό, ενώ ο Ιωνικός που ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, απομακρύνθηκε στο -2.

Τελικός το ματς της επόμενης αγωνιστικής για το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου, στη μάχη της παραμονής, αφού αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Λεβαδειακό (06/05, 20:00).

1ο ημίχρονο

Το ματς είχε από τα πρώτα του λεπτά χαμηλό ρυθμό. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να δημιουργήσει και κάπως έτσι, χρειάστηκε να περάσουν 25 λεπτά, για να υπάρξει κάποια ευκαιρία.

Ο Άλβαρες επιχείρησε το μακρινό σουτ, αλλά ο Κοσέλεφ μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 39' ήταν η σειρά του Ιγκλέσιας να απειλήσει, αλλά το δυνατό του σουτ, εκτός περιοχής, απομακρύνθηκε σε κόρνερ, το οποίο δεν απέφερε κάτι, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, χωρίς να υπάρχει σκορ.

2ο ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κυριαρχούν στο ματς, παρότι η Λαμία είχε το βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι Αρκάδες έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 55ο λεπτό, όταν ο Τιλίκα έβγαλε τον Μπαρτόλο στην αντεπίθεση. Αυτός «γύρισε» την μπάλα προς τον Μπαράλες, που σούταρε, αλλά νικήθηκε από τον Κοσέλεφ.

Η «απάντηση» της Λαμίας, που δεν είχε απειλήσει καθόλου έως εκείνο το χρονικό σημείο, ήταν ηχηρή!

Στο 71ο λεπτό, ο Σλίβκα εκτέλεσε το φάουλ, ο Μεδίνα πήρε την κεφαλιά, αλλά η πρώτη τελική των φιλοξενούμενων στο ματς, κατέληξε στο δοκάρι, μετά από επέμβαση του Τσιφτσή.

Ο Αστέρας Τρίπολης «θορυβήθηκε» από την απειλή της Λαμίας και ανέβασε ξανά την απόδοσή του. Κάπως έτσι, «άγγιξε» ξανά το γκολ, αυτήν τη φορά στο 78', αλλά παρά την άστοχη έξοδο του Κοσέλεφ, ο Μπαράλες δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο 90+1', με τους γηπεδούχους να χάνουν νέα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν. Ο Τιλίκα εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά, αλλά η προβολή του Καστάνιο έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια, «σφραγίζοντας», ουσιαστικά, το 0-0 (29/04), μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Λαμίας.

Ο MVP

Ο Αλεξέι Κοσέλεφ. Σταθερός σε όλο το ματς, «κράτησε» τη Λαμία όποτε χρειάστηκε και στο μοναδικό λάθος του στο 78', στάθηκε τυχερός.

Η φάση του αγώνα

Το δοκάρι της Λαμίας στο 71ο λεπτό. Πρόκειται για τη μοναδική της ευκαιρία για γκολ, αλλά ήταν η μεγαλύτερη του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Γκαρθία, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα (90+1' Μπερτόλιο), Ρεγκίς, Μπαρτόλο (76' Σίτο), Μπαράλες (90' Κωστέας).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαρτίνεθ (68' Βασιλαντωνόπουλος), Σιμόν, Σλίβκα (87' Μπεχαράνο), Τζανδάρης (68' Στάνκο), Νούνιες (87' Τσούκαλος), Μεντίνα, Βέργος (20' Μανούσος).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0