Football Talk

Ρόμα – Μίλαν 1-1: 3 λεπτά τρέλας στις καθυστερήσεις χάρισαν ότι έλειψε σε 90’

Ρόμα – Μίλαν 1-1: 3 λεπτά τρέλας στις καθυστερήσεις χάρισαν ότι έλειψε σε 90’

Ρόμα και Μίλαν έδωσαν «μάχη» στο Ολίμπικο αλλά το τελικό 1-1 δεν άρεσε σε καμία από της δύο. Ο αγώνας για ένα εισιτήριο του Champions League συνεχίζεται στην Serie A και ο ένας βαθμός που πήραν σήμερα οι δύο ομάδες σίγουρα δεν είναι αρκετός.

Η Ρόμα φιλοξένησε στο Ολίμπικο την Μίλαν για την 32η αγωνιστική της Serie A με το διακύβευμα να είναι μία  θέση στην τετράδα του πρωταθλήματος. Μετά το πανδαιμόνιο των καθυστερήσεων με δύο γκολ σε 3’ οι δύο ομάδες μόνο ευχαριστημένες δεν θα πρέπει να είναι διότι η Ίντερ και η Αταλάντα ακολουθούν σε απόσταση «αναπνοής» και τα εισιτήρια για το Champions League, ειδικά και μετά την επιστροφή των 15 βαθμών στην Γιουβέντους, έχουν γίνει μία πολύ δύσκολη υπόθεση στην Ιταλία.

Η πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού έγινε στο 34ο λεπτό με τον Πελεγκρίνι. Ο αρχηγός βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ένα δυνατό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Μενιάν. Για κακή του τύχη όμως η μπάλα κόντραρε πάνω σε συμπαίκτη του.

Στο 60ο λεπτό ο Σαλεμάκερς έχασε μία μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ που επιχείρησε από ευνοϊκή θέση πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πατρίσιο.

Ο Σπιναζόλα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ μετά ένα υπέροχο σουτ, αλλά με «αυτοθυσία» όμως ο Κρούνιτς έπεσε μπροστά από την μπάλα και έσωσε την ομάδα του από ένα βέβαιο γκολ.

Η Ρόμα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μετά από εξαιρετικό τελείωμα του Έμπραχαμ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άψογα την πάσα-ασίστ του Τσέλικ και έκανε το 1-0 στο 90+3’.

 Η Μίλαν όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της «λέξη». Ο Λεάο με μία σέντρα ακριβείας βρήκε μέσα στην περιοχή τον Σαλεμάκερς και ο Βέλγος νίκησε το Πατρίσιο στο 90+7’ για το 1-1. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο διαιτητής σφύριξε και την λήξη του παιχνιδιού.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 Ρόμα (Ζ. Μουρίνιο): Πατρίσιο, Τσέλικ, Μαντσίνι, Κουμπούλα (15' Μποβέ), Ιμπάνιες, Σπιναζόλα, Πελεγκρίνι, Κριστάντε, Μάτιτς, Μπελότι (46' Ελ Σαράουι), Έιμπραχαμ (90+' Σολμπάκεν)

Μίλαν (Σ. Πιόλι): Μενιάν, Ερνάντας, Τομόρι, Κχάερ (73' Καλουλού), Κρούνιτς, Τονάλι, Μπενασέρ, Λεάο, Ντίας (56' Σαλεμάκερς), Ζιρού (88' Οριγκί)


Άγγελος Κρεμαστός

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0