Football Talk

Μπόχουμ - Ντόρτμουντ 1-1: Της το... χαρίζουν και δεν το θέλει! (video)

Μπόχουμ - Ντόρτμουντ 1-1: Της το... χαρίζουν και δεν το θέλει! (video)
Και οι... γκέλες στη φετινή Bundesliga συνεχίζονται. Η Ντόρτμουντ κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Μπόχουμ και έδωσε ξανά την ευκαιρία στη Μπάγερν Μονάχου με νίκη της απέναντι στη Χέρτα να προσπεράσει στην κορυφή.
Το ασταθές στα όρια του αυτοκαταστροφικού προσώπου της έδειξε και πάλι η Ντόρτμουντ, μένοντας στο 1-1 στην έδρα της Μπόχουμ και δίνοντας εκ νέου δικαιώματα στη Μπάγερν Μονάχου. Πλέον οι Βεστφαλοί βρίσκονται στο +2 και κινδυνεύουν να πέσουν από την κορυφή σε περίπτωση που οι Βαυαροί επικρατήσουν την Κυριακή (30/4) της Χέρτα Βερολίνου.

Από πολύ νωρίς κρίθηκε ο αγώνας καθώς μόλις στο 5' ο Λοσίγια έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους για να απαντήσει δύο επτά αργότερα ο Αντεγέμι. Παρά το... εκρηκτικό ξεκίνημα, η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη παρά τις προσπάθειες της Μπορούσια, η οποία όσο περνούσε η ώρα, απειλούσε όλο και περισσότερο τα αντίπαλα καρέ.
Κάπου εκεί όμως έπεφτε στο τείχος του Ράιμαν, ο οποίος στο 76' και το 77' σταμάτησε Μουκοκό και Μπέλιγχαμ για να κρατήσει το σκορ ισόπαλο. Οι Βεστφαλοί είδαν γκολ τους να ακυρώνεται για οφσάιντ ενώ ζήτησαν και πέναλτι για χέρι καθώς και για μαρκάρισμα, τα οποία δεν δόθηκαν και το 1-1 άφησε τον Τέρζιτς και τους αθλητές του, δυσαρεστημένους.

Στον πάγκο για τη Μπόχουμ βρίσκονταν οι Σταφυλίδης και Λαμπρόπουλος ενώ στο βασικό σχήμα ήταν ο Κούντε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0