Football Talk

Σακίλ για Μπακς: «Σέβομαι την εξήγηση του Γιάννη αλλά απέτυχαν!» (video)

Σακίλ για Μπακς: «Σέβομαι την εξήγηση του Γιάννη αλλά απέτυχαν!» (video)

«Δίχασε» το πάνελ του ΤΝΤ η δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς, με τους Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’ Νιλ να έχουν διαφορετική άποψη.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που εκνευρίστηκε όταν ρωτήθηκε για αποτυχία, αναφορικά με τον αποκλεισμό των Μπακς, έγινε αντικείμενο σχολιασμού από το πάνελ του ΤΝΤ, με τους Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’ Νιλ να διαφωνούν.

Ο πρώτος συμφώνησε, ο δεύτερος διαφώνησε και με τους… δύο. Δείτε όσα ειπώθηκαν:

«Συμφωνώ με τον Γιάννη. Απλά έχασαν, δεν κερδίζεις πάντα! Ο Σακίλ έπαιξε 19 χρόνια και πήρε 4 πρωταθλήματα, δεν νομίζω ότι είχε 15 χρόνια αποτυχίας. Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα! Για να πάρεις ένα πρωτάθλημα πρέπει να πάνε πολλά πράγματα όπως τα θες. Ο Γιάννης έχασε δύο παιχνίδια και έπαιξε ελάχιστα στο πρώτο. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν ήταν καλά. Μπορεί η σειρά να ήταν διαφορετική. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό του για την ερώτηση. Είναι απογοητευτικό να τραυματίζεσαι τόσο νωρίς στη σειρά. Είναι ατυχές. Είναι σπουδαία υπόθεση να έχουμε αυτό το παιδί ως πρόσωπο της λίγκας. Είπε πως δεν θέλει να το κάνει προσωπικό στον δημοσιογράφο. Γι’ αυτό αγαπώ αυτό το παιδί», τόνισε ο «Τσακ».

Την ίδια ώρα, ο «Σακ» είπε: «Κι εγώ όταν δεν κέρδιζα ήμουν σκληρός με τον εαυτό μου. Όταν είσαι μεγάλος παίκτης, όταν περιμένουν πολλά από σένα και δεν κερδίζεις, στο δικό μου το μυαλό έχεις αποτύχει. Εγώ έπαιξα 19 σεζόν και απέτυχα στις 15. Όταν δεν έπαιρνα το πρωτάθλημα, αποτύγχανα. Δεν μπορώ να πω σε κάποιον πώς να σκέφτεται, όμως εγώ έτσι μεγάλωσα. Ο ίδιος ο Γιάννης φυσικά δεν είναι αποτυχημένος ως παίκτης, αλλά η σεζόν ήταν αποτυχημένη για τον οργανισμό. Σέβομαι την εξήγησή του, αλλά για μένα όταν δεν κερδίζαμε ήταν πάντα δική μου η ευθύνη και πάντα το θεωρούσα αποτυχία».

 

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0