Football Talk

Ράγιο Βαγεκάνο – Μπαρτσελόνα 2-1: Παράταση παίρνει η στέψη των «μπλαουγκράνα» (video)

Ράγιο Βαγεκάνο – Μπαρτσελόνα 2-1: Παράταση παίρνει η στέψη των «μπλαουγκράνα» (video)

Ήττα μικρής σημασίας για την Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ράγιο Βαγιεκάνο (2-0) για την 31η αγωνιστική της La Liga, καθώς η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία αποτελεί τυπική πλέον διαδικασία.

Η Βαγιεκάνο ξάφνιασε τους «μπλαουγκράνα» και με την νίκη αυτή μένει ζωντανή για το κυνήγι ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η Ρεάλ σίγουρα θα μετανιώνει διπλά πλέον την ήττα της από την Χιρόνα ένα 24ωρο νωρίτερα (4-2, 25/04). Η Μπαρτσελόνα παρόλα αυτά παραμένει στο +11 από την «μισητή» αντίπαλο και ονειρεύεται την πολύ αναμενόμενη φιέστα.

Από νωρίς μπήκε μπροστά στο σκορ η Ράγιο με τον Άλβαρο Γκαρσία. Στο 19ο λεπτό ο Καμέλιο με μία έξυπνη πάσα βρήκε τον 30χρονο Ισπανό μέσα στην περιοχή με τον Άλβαρο να μην χάνει την ευκαιρία για να κάνει το 1-0.

Στο 23ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι «ακούμπησε» την ισοφάριση αλλά ο Ντιμιτρέφσκι είχε απάντηση στο σουτ που επιχείρησε ο Πολωνός.

Στο 53ο λεπτό ο έτερος Γκαρσία της Ράγιο έβαλε περεταίρω «πονοκεφάλους» στον Τσάβι. Ο Φραν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των «μπλαουγκράνα» και με υπέροχο σουτ από τις παρυφές της περιοχής έκανε το 2-0.

Ο Καμέλο λίγο έφτασε από το να «κλειδώσει» για τα καλά το παιχνίδι όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε για λίγο άουτ στο 64ο λεπτό.

Ο Λεβαντόφσκι ξανά έβαλε τους «μπλαουγκράνα» στο παιχνίδι στο 83ο λεπτό. Ο Πολωνός εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων και έκανε το 2-1 με δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ράγιο Βαγεκάνο (Α. Ριαόλα): Ντιμιτρέφσκι, Μπάλιου, Κατένα, Λεζέν, Γκαρσία, Παλαθόν, Λόπεθ, Βαλεντίν, Γκαρσία, Τρέχο (63’ Σις), Καμέλο (89’ Ντε Τομάς)

Μπαρτσελόνα (Τσαβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Αλόνσο (57’ Άλμπα), Μπαλντέ, Πέδρι (68’ Κεσιέ), Ντε Γιόνγκ, Γκάβι (79’ Τορέ), Τόρες (57’ Φάτι), Λεβαντόφσκι, Ραφίνια

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0