Football Talk

Ίντερ – Γιουβέντους 1-0: Στον τελικό του Coppa Italia οι «νερατζούρι»

Ίντερ – Γιουβέντους 1-0: Στον τελικό του Coppa Italia οι «νερατζούρι»

Η Ίντερ επικράτησε 1-0 της Γιουβέντους και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia για 15η φορά στην ιστορία της.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Ίντερ, ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Coppa Italia.

Οι «νερατζούρι» επιβλήθηκαν 1-0 της Γιουβέντους στο Σαν Σίρο χάρις το γκολ του Φεντερίκο Ντιμάρκο από το 15ο λεπτό της αναμέτρησης. Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη φορά στα χρονικά, που η Ίντερ κερδίζει σειρά ημιτελικών κόντρα στους «μπιανκονέρι», αφού στις προηγούμενες πέντε μετρούσαν ισάριθμους αποκλεισμούς.

Στον τελικό η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι πρόκειται να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΚρεμονέζεΦιορεντίνα, με τους «βιόλα» να έχουν προβάδισμα, καθώς επικράτησαν 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Πέμπτης (27/04, 22:00).

 

Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Ονανά, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα (68' Μπρόζοβιτς), Τσαλχάνογλου (83' Γκαλιαρντίνι), Μικίταριαν, Ντιμάρκο (78' Γκόζενς), Τζέκο (68' Λουκάκου), Μαρτίνες (78' Κορέα)

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Περίν, Μπονούτσι (68' Ντανίλο), Μπρέμερ, Σάντρο, Ντε Σίλιο, Μιρέτι (79' Πογκμπά), Λοκατέλι (63' Παρέδες), Ραμπιό, Κόστιτς (46' Μίλικ), Ντι Μαρία, Κιέζα

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0