Football Talk

La Liga: Γιόρτασαν την επέτειο με ανατροπή οι Μαδριλένοι - Ο Σουάρες έδωσε «σωτήριο» τρίποντο στην Αλμερία

La Liga: Γιόρτασαν την επέτειο με ανατροπή οι Μαδριλένοι - Ο Σουάρες έδωσε «σωτήριο» τρίποντο στην Αλμερία

Η Ατλέτικο ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στην Μαγιόρκα σε… εορταστικό κλίμα. Ενώ η Αλμερία πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Χετάφε με απόλυτο πρωταγωνιστή τον δις σκόρερ Λουίς Σουάρες.

Η Ισπανία συνεχίζει να προσφέρει συγκινήσεις στην 31η αγωνιστική της La Liga. Η Ατλέτικο Μαδρίτης με την νέα της επετειακή φανέλα για τα 120 χρόνια ιστορίας της έκανε την ανατροπή επί της Μαγιόρκα (3-1). Ενώ στον αγώνα «ζωής και θανάτου» ανάμεσα σε Χετάφε και Αλμερία, ο Λουίς Σουάρες ήταν αυτός που έκανε την διαφορά (2-1).

Η Μαγιόρκα πήρε στο 20ο λεπτό κεφάλι στο σκορ και «πάγωσε» το «Μετροπολιτάνο». Ο Νάστασιτς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια μέσα στην περιοχή των Μαδριλένων και με δυνατό σουτ από κοντά έκανε το 1-0.

Δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθούν και οι καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Ατλέτικο ισοφάρισε σε 1-1. Με μία έξυπνη πάσα ο Γκριεζμάν βρήκε μέσα στην περιοχή τον Ντε Πολ, με τον Αργεντινό να «εκτελεί» με υπέροχο τρόπο τον αντίπαλο κίπερ.

Η επετειακή φανέλα φαίνεται να έφερε γούρι, καθώς στο 46ο λεπτό ήρθε η ολική ανατροπή. Ο Μοράτα με εξαιρετική κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ράικοβιτς για το 2-1.

Το τρίποντο για τους γηπεδούχους «κλείδωσε» στο 77ο λεπτό. Ο Γκριεζμάν με την δεύτερη ασίστ του στο παιχνίδι έβγαλε τετ-α-τετ τον Καράσκο. Ο Βέλγος με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση νίκησε με ευκολία τον Σέρβο τερματοφύλακα.

 



Ο Λουίς Σουάρες έκανε το 1-0 με το «καλημέρα» του ματς. Ο Κολομβιανός πήρε την μπάλα από τον Πόζο και νίκησε με τρομερό σουτ τον Σόρια μόλις στο 7ο λεπτό.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους στην εκπνοή του ημιχρόνου. Ο αμυντικός της Χετάφε, Τζένε μετά από ένα άκρως επικίνδυνο τάκλιν αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα αυτό εκμεταλλεύτηκε και με το παραπάνω η Αλμερία και στο 58ο λεπτό έκανε το 2-0. Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση με ωραίο τελείωμα μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

Η Χετάφε μπορεί να έπαιζε με 10 παίκτες παρόλα αυτά με το τετ-α-τετ του Μαγιοράλ στο 71ο λεπτό μπήκε ξανά στην αγώνα για να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 2-1.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0