Football Talk

ΑΕΚ: Η Λεωφόρος πρέπει να περιμένει, απόψε έχει ΠΑΟΚ!

ΑΕΚ: Η Λεωφόρος πρέπει να περιμένει, απόψε έχει ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ καλείται απόψε (21:00 CosmoteSports 1) να δείξει ηρεμία και προσοχή, προκειμένου να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Φιλαδέλφεια και να πάει μετά να παίξει τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Τα πανηγύρια στην ΑΕΚ μετά τη μεγάλη νίκη της Κυριακής μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού, έχουν σταματήσει από το πρωί της… Δευτέρας. Δεν υπάρχει, βλέπετε, η πολυτέλεια του χρόνου να μείνει η ομάδα σε πανηγυρισμούς. Τα παιχνίδια και δη τα ντέρμπι είναι συνεχόμενα, με τη μάχη του τίτλου να κορυφώνεται σιγά – σιγά. Απόψε έχει πάλι μάχη. Απόψε (26/04, 21:00) η Φιλαδέλφεια γεμίζει ξανά και η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε έναν ακόμη «τελικό».

Το «πρέπει» της ΑΕΚ είναι και απόψε μεγάλο. Χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να πάει με «αέρα» την Κυριακή στη Λεωφόρο για να παίξει τον «τελικό» των «τελικών» για το φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δεδομένα όμως το ντέρμπι της Λεωφόρου πρέπει να περιμένει. Η ΑΕΚ έχει ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα με συνεχόμενα ντέρμπι και απόψε έχει ένα ακόμα, όταν ο ΠΑΟ παίζει νωρίτερα στον Βόλο.

Η ομάδα του Αλμέιδα με σούπερ ψυχολογία, μετά τη νίκη και στο Φάληρο, θέλει τη νίκη το βράδυ και θα την πάρει αν παίξει με το μυαλό της στον… ΠΑΟΚ, αν δείξει σοβαρή και αποτελεσματική. Στοιχεία βασικότατα!

Οσον αφορά τα αγωνιστικά η Ένωση δεν υπολογίζει ούτε απόψε στους τραυματίες Μοχαμάντι, Σιντιμπέ, Αραούχο. Ο Αλμέιδα λογικά θα κάνει αλλαγές στην 11άδα, προκειμένου να μην επιβαρύνει πολύ κάποιους παίκτες του από τα συνεχόμενα παιχνίδια υψηλής έντασης που παίζονται. Ίσως, μάλιστα, πάρουν φανέλα βασικού απόψε οι Μανταλος, Άμραμπατ και Γιόνσον, ίσως δούμε και κάποιες αλλαγές θέσεων όπως του Πινέδα. Όποιοι κι αν επιλεγούν πάντως το ζητούμενο είναι να φύγει η ΑΕΚ με τρεις βαθμούς το βράδυ από το γήπεδο. Μετά θα έχει όλο το χρόνο να σκεφτεί τον Παναθηναϊκό

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0