Football Talk

Τραυματισμός Μπρούνο Φερνάντες: Για όλα υπάρχει πρώτη φορά...

Τραυματισμός Μπρούνο Φερνάντες: Για όλα υπάρχει πρώτη φορά...

Ο Μπρούνο Φερνάντες θα απουσιάσει από παιχνίδι εξαιτίας τραυματισμού για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα του, δημιουργώντας προβληματισμό στην ομάδα των «κόκκινων διαβόλων», ενόψει του ματς με την Τότεναμ (27/4).

Δύσκολα είναι τα πράγματα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα να έχει… αποδεκατιστεί εξαιτίας τραυματισμών. Μετά τους Λισάντρο Μαρτίνεζ, ΜακΤόμινεϊ και Γκαρνάτσο, ήρθε η σειρά του αρχηγού Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος από το ματς των ημιτελικών για το FA Cup απέναντι στην Μπράιτον «κληρονόμησε» ένα πρόβλημα στον αστράγαλο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, θα χάσει το παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» απέναντι στην Τότεναμ (27/4), ενώ αμφίβολο παραμένει το αν θα καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του στο κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (30/4) απέναντι στην Άστον Βίλα.

Η απουσία του 28χρονου από αγώνα δεν είναι μόνο σπάνια αλλά ήταν έως τώρα ανύπαρκτη, με τον Μπρούνο Φερνάντες να μην έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι στην καριέρα του εξαιτίας τραυματισμού. Το ότι δεν θα βρίσκεται στη αποστολή ενόψει των ερχόμενων παιχνιδιών, είναι ίσως ένας κακός οιωνός για το σύνολο του Τεν Χαγκ, που διεκδικεί τη νίκη στην «μάχη» της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος.     

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0