Football Talk

Με αλλαγές κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός

Με αλλαγές κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός που δοκιμάζεται από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, με τον Ζοζέ Ανιγκό να προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Οι δύο συνεχόμενες ήττες στα πλέι - οφ, από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και από την ΑΕΚ στο Φάληρο,  άφησαν εκτός διεκδίκησης του τίτλου τον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να ανασυνταχθούν άμεσα ώστε να καταλάβουν την τρίτη θέση που  μπορεί να τους στείλει στο Europa League της επόμενης περιόδου.

Το απόγευμα της Κυριακής (19:00) οι «Πειραιώτες» δοκιμάζονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη που ήδη τους έχει στερήσει πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα και φυσικά δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Ο Ζοζέ Ανιγκό άφησε εκτός αποστολής μόνο τον τραυματία Κανός και συμπεριέλαβε όλους τους υπόλοιπους, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ποδοσφαιριστές όπως ο Ροντινέι, ο Βαλμπουενά και ο Μπιέλ χρειάζονται ανάσες, ενώ ο Μπακαμπού έφυγε με ενοχλήσεις από το τελευταίο παιχνίδι. Ως εκ τούτου φανέλα βασικού διεκδικούν οι Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας και Ελ Αραμπί, ενώ δεν αποκλείεται το ροτέισον να επεκταθεί περισσότερο συμπεριλαμβάνοντας τόσο τις θέσεις των στόπερ όσο και αυτές των κεντρικών χαφ.

Άλλωστε μέσα στις επόμενες 12 μέρες ο Ολυμπιακός θα δώσει τέσσερα παιχνίδια και ο Γάλλος τεχνικός θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκια την ομάδα του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0