Football Talk

Χιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 4-2: Σκόρπισε την «Βασίλισσα» με… 4αρα του Καστιγιάνος!

Χιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 4-2: Σκόρπισε την «Βασίλισσα» με… 4αρα του Καστιγιάνος!

Μία μεγάλη αναμέτρηση, μία ιστορική νίκη για την Χιρόνα επί της «Βασίλισσας» της Ευρώπης με 4-2. Οι γηπεδούχοι για πρώτη φορά στην ιστορία τους κέρδισαν την Ρεάλ Μαδρίτης με διαφορά άνω του ενός τέρματος. Ο Καστεγιάνος πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της Χιρόνα και έγινε το πρόσωπο της 31η αγωνιστικής στης La Liga.

Ένας απρόσμενος ήρωας γεννήθηκε στην 31η αγωνιστική της La Liga. Ο λόγος για τον Τάτι Καστεγιάνος και η ποδοσφαιρική «παράσταση» του στο «Μουνισιπάλ ντε Μοντιλίβι». Η Χιρόνα «διέλυσε» την Ρεάλ Μαδρίτης με 4-2 και τον Αργεντινό επιθετικό να σκοράρει όλα τα γκολ της ομάδας του.

Από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις του ο Καστεγιάνος καθώς έβαλε μπροστά στο σκορ την Χιρόνα μόλις στο 12ο λεπτό. Ο επιθετικός των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε άψογα την υπέροχη σέντρα του Γκουτιέρες και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Καστιγιάνος δεν σταμάτησε εκεί καθώς στο 24ο λεπτό έκανε και το 2-0. Ο Αργεντινός βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Λούνιν και «εκτέλεσε» ιδανικά για να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Στο 34ο λεπτό η Ρεάλ έβγαλε αντίδραση και μείωσε με τον Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνιος έπιασε μία εξαιρετική κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έκανε το 2-1.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Καστιγιάνος επανέφερε την διαφορά στα δύο γκολ. Με υπέροχο σουτ μέσα από την περιοχή στο 46ο λεπτό έκανε το χατ τρικ φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στο 62ο λεπτό ολοκληρώθηκε και η μυθική εμφάνιση του. Με άλλη μία κεφαλιά σκόραρε το τέταρτο γκολ του στην αναμέτρηση και ο Καστιγιάνος έκανε μόνος του το 4-1 υπέρ της Χιρόνα.

Το μόνο που κατάφερε η Ρεάλ είναι να μειώσει με τον Βάσκες στο 85ο λεπτό για το τελικό 4-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χιρόνα (Μίτσελ): Γκαζανίγκα, Μαρτίνες, Μπουένο, Χουάνπε, Γκουτιέρες, Ρομέου, Κούτο, Τσιγκάνοφ (72’ Βάλερι), Μαρτίν (90+2’ Αρτέρο), Ρικέλμε, Καστεγιάνος (72’ Στουάνι)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Λούνιν, Φερνάντες (52’ Καμαβινγκά), Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Καρβαχάλ, Μόντριτς (63’ Τσουαμενί), Κρος, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροντρίγκο (79’ Ντίας), Ασένσιο

Άγγελος Κρεμαστός

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0