Football Talk

«Πάρτι» τέλος, τώρα μόνο ο Βόλος για τον Παναθηναϊκό!

«Πάρτι» τέλος, τώρα μόνο ο Βόλος για τον Παναθηναϊκό!

Το «πάρτι» μετά την νίκη στην Τούμπα, έχει τελειώσει για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, που στο μυαλό της έχει μόνο το επόμενο παιχνίδι με τον Βόλο στο «πράσινο» Πανθεσσαλικό.

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Ωραία η ευφορία, ωραία τα γλέντια και οι χαρές, αλλά αυτά πέρασαν. Να είστε σίγουροι, στον Παναθηναϊκό οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν ξεχάσει ήδη αυτή τη νίκη στην Τούμπα και το μυαλό τους βρίσκεται μόνο στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Την ομάδα που έχει κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά από κάθε άλλη μέχρι στιγμής στην ομάδα. Ή μήπως όχι; Μήπως αυτή η ισόπαλη «ήττα» για τον Παναθηναϊκό ταρακούνησε τα… νερά της ομάδας και βγήκε η αντίδραση με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ; Δεν ξέρουμε, αλλά δεν μας ενδιαφέρει και ιδιαίτερα στην προκειμένη φάση. Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό κρύβει πολλούς κινδύνους, όμως ο Παναθηναϊκός είναι δέσμιος να γυρίσει με τους τρεις βαθμούς.

Όπως καλά ξέρουμε το γήπεδο θα είναι… Λεωφόρος και ας απέχει 330 χιλιόμετρα. Η ομάδα στο πλάι της θα έχει την στήριξη του κόσμου της και δεν έχει άλλη επιλογή από τους τρεις βαθμούς. Αυτό το ξέρουν όλοι μέσα στο σύλλογο.

Στην ίδια αγωνιστική που η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» θα πρέπει να κάνουν περίπατο και να πάρουν ανάσες εν όψει της Κυριακής (30/4) όπου θα κριθεί κατά μεγάλο βαθμό και το πρωτάθλημα μεταξύ του «τριφυλλιού» και της «ένωσης». Κάθε στραβοπάτημα από μεριάς ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την αρμάδα του Γιοβάνοβιτς είναι καλοδεχούμενο. Ο ΠΑΟΚ έδειξε κιόλας την Κυριακή, πως δεν είναι ομάδα που θα τα παρατήσει εύκολα… Θα παλέψει μέχρι το τέλος και η πίεση του είναι ασφυκτική.

Στα πλάνα του προπονητή, σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και ένας που θα αποχωρήσει σίγουρα από αυτή είναι ο Φακούντο Σάντσες. Φυσικά, ο Γιάννης Κώτσιρας θα είναι αυτός που θα περάσει στη θέση του, ενώ «παρών» εκτός απροόπτου θα είναι και ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος έχει πάρει τις ανάσες του. Εντύπωση προσωπικά δεν θα μου κάνει να επανέλθει ο Φώτης Ιωαννίδης στο βασικό σχηματισμό, αν και δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του. Η σύνθεση του κέντρου θα είναι σίγουρα με Κουρμπέλη και Ρούμπεν, ενώ αναμένουμε να δούμε τι επιλογές θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς και αν θα επιλέξει να κρατήσει μέσα τον Μπερνάρντ, περνώντας τον στο 10, πίσω από τον στράικερ ή θα διατηρήσει το καθαρό 4-3-3, με το οποίο αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ.

www.bnsports.r

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0