Football Talk

Μπέος για τελικό Κυπέλλου: «Αν μπουν 401 άτομα στον τελικό του Κυπέλλου, θα κλείσω τα φώτα!»

Μπέος για τελικό Κυπέλλου: «Αν μπουν 401 άτομα στον τελικό του Κυπέλλου, θα κλείσω τα φώτα!»

Με παρέμβασή του στον Sport-Fm και σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Αχιλλέας Μπέος έθεσε… βέτο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στον Βόλο με κόσμο, λέγοντας ότι αν μπει έστω ένας άνθρωπος παραπάνω από το προβλεπόμενο, θα κλείσει τα φώτα.

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος επισήμανε στον αέρα του Sport-Fm πως αν δεν τηρηθούν όσα λέει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στον Βόλο, θα… κλείσει τα φώτα!

Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος είπε:

«Έχουν πάρει φόρα, αμπάριζα ο Αντωνίου, ο Διακοφώτης τις εκπομπές. Εγώ θέλω να δώσω μερικές πληροφορίες στον κόσμο», ήταν η πρώτη του τοποθέτηση και συνέχισε: «Τι έχετε κάνει τόσα χρόνια, όχι εσείς, γενικά προς κάθε παράγοντα το λέω. Τι έχουμε κάνει για να βάλω και τον εαυτό μου μέσα, για να μη γίνονται τα επεισόδια και όλα αυτά; Να μην μπορούμε να δούμε έναν αγώνα γιορτή με 30 χιλ. κόσμο, τι έχουμε κάνει για να αποτρέψουμε αυτούς τους αληταράδες να μην είναι στο γήπεδο;»

Βγαίνει ο Αντωνίου και λέει τελικός με 10 χιλιάδες οπαδούς. Να τους πάρει στο σπίτι του ο Αντωνίου… Ποια ομοσπονδία παγκοσμίως ρωτάει τις ομάδες και τους προπονητές πότε θέλουν να παίξουν, είναι τρομερό, αλλάζουν ημερομηνίες συνεχώς. Αν μπουν 401 άτομα μέσα αντί για 400, τότε θα κλείσω τα φώτα στο γήπεδο».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0