Football Talk

Στον ΟΦΗ συνεχίζει ο Σωτηρίου!

Στον ΟΦΗ συνεχίζει ο Σωτηρίου!

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Γιαννούλη, ο ΟΦΗ βρήκε τη «χρυσή» τομή και με τον Δημήτρη Σωτηρίου, για να συνεχίσουν μαζί για ακόμη μία σεζόν.

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σωτηρίου για έναν ακόμη χρόνο ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, με τον έμπειρο γκολκίπερ να φορά τη φανέλα της ομάδας του από το 2018 και μάλιστα είναι μέσα στην τριάδα των τριών πιο παλαιών ποδοσφαιριστών μαζί με Νέιρα και Μεγιάδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Κρητικών:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σωτηρίου, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος ετοιμάζεται να διανύσει την έκτη αγωνιστική σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας, εντάχθηκε στο ρόστερ το καλοκαίρι του 2018, μαζί με τους Juan Neira & Miguel Mellado αποτελούν την τριάδα των πιο «παλιών» ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και μέχρι σήμερα έχει υπερασπιστεί την εστία της ομάδας σε 57 αναμετρήσεις.

Ήταν «παρών» σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, με κορυφαία την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την σεζόν 2020-21, μετά από διάστημα 20 ετών.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0