Football Talk

Αταλάντα – Ρόμα 3-1: Την… προσγείωσε στην ιταλική πραγματικότητα!

Αταλάντα – Ρόμα 3-1: Την… προσγείωσε στην ιταλική πραγματικότητα!

Μπορεί η Ρόμα στην Ευρώπη να διαπρέπει, όμως η Serie A είναι ένας διαφορετικός κόσμος. Πόσο μάλλον όταν είσαι κουρασμένος και απέναντί σου έχεις την Αταλάντα, με την ομάδα από το Μπέργκαμο να επικρατεί με χαρακτηριστική ευκολία, με 3-1, του Ζοσέ Μουρίνιο.

Πλήγμα στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει στην τετράδα υπέστη η Ρόμα που ηττήθηκε 3-1 στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα, με συνέπεια να ξεχάσει γρήγορα την Ευρώπη και να προσγειωθεί με… ανώμαλο τρόπο στην ιταλική πραγματικότητα.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείοlΟι γηπεδούχοι ήταν από την αρχή κυρίαρχοι στο γήπεδο, και προηγήθηκαν στο 39' με τον Πάσαλιτς, που εκμεταλλεύτηκε την έξυπνη σέντρα του Ζαπάτα.


Στο 74', κι ενώ η Αταλάντα είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, κατάφερε να κάνει δύο τα γκολ της με τον Ράφαελ Τολόι, που πήρε το ριμπάουντ μετά από εντυπωσιακή απόκρουση του Ρούι Πατρίσιο.

Η Ρόμα ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 83' μειώνοντας με τον Λορέντζο Πελεγκρίνι, που έστειλε με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα στα δίχτυα λίγο έξω από την περιοχή, αλλά πριν προλάβει να αναζητήσει την ισοφάριση, είδε τους γηπεδούχους  να… τελειώνουν το ματς, με τον Κοουπμάινερς να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Ρούι Πατρίσιο και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Τολόι, Τζιμσίτι (74' Παλομίνο), Σκαλβίνι, Τζαπακόστα, Ντε Ρον, Έντερσον (90' Σόπι), Μάλε (82' Ντεμιράλ), Κοπμαϊνερς, Πάσαλιτς (82' Χόιλουντ), Σαπάτα (90' Μουριέλ)

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι (64' Ντιμπάλα), Ιμπάνιεζ, Γιορέντε, Τσελίκ, Μπόβε (64' Μάτιτς), Κριστάντε, Ζαλέβσκι (64' Σπινατσόλα), Πελεγκρίνι, Σολμπάκεν (65' Ελ Σααραουί), Έιμπραχαμ (81' Μπελότι)



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0