Football Talk

Ο Παναθηναϊκός που ψάχνει την επανάληψη της κανονικής διάρκειας και η ΑΕΚ την επαναδιατύπωση αυτής! (video)

Ο Παναθηναϊκός που ψάχνει την επανάληψη της κανονικής διάρκειας και η ΑΕΚ την επαναδιατύπωση αυτής! (video)

Στους δυο, τρίτος δεν χωρεί με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να… ξεφορτώνονται πλέον τους υπόλοιπους μνηστήρες και να «τρέχουν» μοναχοί τους προς την κούπα του πρωταθλητή. To ΒΝ Sports στέκεται στο μονοπάτι που βγάζει στην άλλη άκρη του τούνελ και θυμάται τι πρέπει να θυμηθούν και τι να ξεχάσουν από την κανονική διάρκεια, ως προς τα ματς που υπολείπονται.

Σχετικά Άρθρα

Σε ιππόδρομο που δεν χωρούσαν στοιχήματα και προβλέψεις εξελισσόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες η Stoiximan Super League, με τέσσερα άλογα να καλπάζουν προς την ίδια κατεύθυνση. Μετά το πέρας της 5ης Αγωνιστικής όμως, τα δύο από αυτά κουράστηκαν και έμειναν πίσω. Δεν άντεξα στο υψηλό τέμπο των υπόλοιπών που αποδεικνύουν συνεχώς πως έχουν ακόμα… βενζίνη στο ντεπόζιτο. Ακούραστα, ασταμάτητα προελαύνουν για την καρώ σημαία. Κάπως σαν το Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ ένα πράγμα που μετέτρεψαν την πολυφωνία με την έναρξη του μίνι-πρωταθλήματος, σε… χορό για δύο μετά το τέλος του πρώτου μισού αυτού.

Με το πρώιμο σφύριγμα της λήξης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ανατρέχοντας κανείς στο… ιερό Ευαγγέλιο, εκείνο έγραφε τους «πράσινους» και τους «κιτρινόμαυρους» στο +9 από τον τρίτο και κατάκοπο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Και κάπως έτσι ουσιαστικά, η υπόθεση-τίτλος έγινε αθηναϊκή διεκδίκηση με τις πέντε τελευταίες στροφές να δείχνουν και τον πρωταθλητή. Ένα σπριντ χωρίς ανάσα όπου κάθε στραβοπάτημα, πιθανότατα θα μετρήσει.

To BN Sports λοιπόν ρίχνει… φως σε αυτά που ακολουθούν. «Ξεκοκαλίζει» το πρόγραμμα των τελευταίων πέντε αγωνιστικών και ασχολείται με τα παιχνίδια Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια κόντρα στους αντιπάλους που θα συναντήσουν και τι κέρδισαν από αυτά. Ποιος λοιπόν θα στεφόταν πρωταθλητής αν οι δυο τους έφερναν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα στα υπολειπόμενα ματς σε σχέση με αυτή της κανονικής περιόδου και ποιος θα ήθελε να τα προσαρμόσει;

Απομονώνοντας λοιπόν τους βαθμούς που μπήκαν στο εκάστοτε σακούλι αν η ιστορία επαναλαμβανόταν, η αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα επέστρεφε στο θρόνο 13 ολόκληρα χρόνια. Και αυτό διότι ο Παναθηναϊκός συγκέντρωσε 10 βαθμούς από τους συνολικά 15 που θα μπορούσε ενώ η ΑΕΚ μόλις έξι.

Βέβαια το παρελθόν δεν παίζει ποδόσφαιρο. Είναι εκεί για να (υπεν)θυμίζει όμως οι συνθήκες δεν είναι ποτέ οι ίδιες, ούτε οι καταστάσεις. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν να δώσουν 3 εντός έδρας παιχνίδια και δύο μακριά από το «σπίτι» τους έκαστος, με το μεταξύ τους ντέρμπι φυσικά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την προσεχή Κυριακή (30/4) να ενδέχεται πως θα κρίνει πολλά.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα όπως συνέβησαν στην κανονική διάρκεια:

Βόλος - Παναθηναϊκός 1-5 (9η Αγωνιστική)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0 (10η Αγωνιστική)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1 (4η Αγωνιστική)

ΑΕΚ -  Ολυμπιακός 1-3 (26η Αγωνιστική)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-3 (19η Αγωνιστική)

Άρης  - ΑΕΚ 0-2 (7η Αγωνιστική)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0 (24η Αγωνιστική)

ΑΕΚ - Βόλος 0-1 (2η Αγωνιστική)

Παναθηναϊκός - Άρης 1-0 (9η Αγωνιστική)

 aek-pao-840x472.webp

Το πρόγραμμα των δύο «μονομάχων» μέχρι το φινάλε

Τετάρτη 26 Απριλίου (6η Αγωνιστική Play Off)

Βόλος - Παναθηναϊκός (18:00)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (21:00)

Κυριακή 30 Απριλίου (7η Αγωνιστική Play Off)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (20:00)

Τετάρτη 3 Μάϊου (8η Αγωνιστική Play Off)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός (20:00)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (20:00)

Κυριακή 7 Μάϊου (9η Αγωνιστική Play Off)

Άρης - ΑΕΚ (20:00)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (20:00)

Κυριακή 14 Μαΐου (10η Αγωνιστική Play Off)

ΑΕΚ - Βόλος (20:00)

Παναθηναϊκός - Άρης (20:00)

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0