Football Talk

Γι' αυτό η προσωπικότητα του Μπρούνο Φερνάντες κάνει την διαφορά (video)

Γι' αυτό η προσωπικότητα του Μπρούνο Φερνάντες κάνει την διαφορά (video)

Ο Μπρούνο Φερνάντες έδειξε και στον ημιτελικό του Κυπέλλου γιατί πραγματικά η παρουσία του είναι καταλυτική για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμα και σε βραδιές που τα πράγματα δεν πηγαίνουν όσο καλά θα ήθελε η ομάδα του και ο Τεν Χαγκ.

Ο Πορτογάλος απουσίαζε από το χώρο του κέντρου στον επαναληπτικό με την Σεβίλλη και ήρθε ο διασυρμός.

Επανήλθε στο Κύπελλο και την αναμέτρηση με την Μπράιτον στο «Wembley» και αυτομάτως στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε αυτό το διαφορετικό που προσφέρει η δική του παρουσία και συμβολή στο παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων».

Και μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, αλλά κάνει επιβλητική εμφάνιση κάθε φορά και μπορεί να δημιουργήσει, όταν οι υπόλοιποι ζορίζονται.

Έχοντας βγει με αλλαγή στον ημιτελικό με την Μπράιτον το απόγευμα της Κυριακής και πριν από την έναρξη της διαδικασίας των πέναλτι που οδήγησαν την Γιουνάιτεντ στον τελικό της 3ης Ιουνίου, ο Μπρούνο ανέλαβε δράση. Μιλούσε με πυγμή και αποφασιστικότητα στους υπόλοιπους, προκειμένου να τους δείξει ότι τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Και όλοι τους είχαν άψογα χτυπήματα από την άσπρη βούλα, μέχρι να λαθέψει ο Μαρτς και να φτάσει η ομάδα του Μάντσεστερ στον τελικό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0