Football Talk

Κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Ολυμπιακό

Κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Ολυμπιακό

Με τιμωρίας της έδρας του κινδυνεύει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το νέο πειθαρχικό κώδικα για όσα έγιναν μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (23/04).

Σχετικά Άρθρα

Παρά το γεγονός πως το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό για τους γηπεδούχους, η τιμωρία δεν αναμένεται να συμπεριλαμβάνει κάτι παραπάνω από την έδρα. Σύμφωνα με τον νέο πειθαρχικό κώδικα, που άλλαξε το περασμένο καλοκαίρι, στην περίπτωση που αποδειχθεί υπαιτιότητα του γηπεδούχου τότε επιβάλλονται ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος είτε διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές, είτε διεξαγωγή αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο, είτε υποβιβασμός. 

Για την τελευταία περίπτωση, αυτή του υποβιβασμού αναφέρεται χαρακτηριστικά πως πρέπει να υπάρχει διαιτητών. Κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει αφού ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα έγραψε πως αισθάνθηκε ένα χτύπημα στα γεννητικά όργανα και δεν αναφέρεται πουθενά για τραυματισμό οποιουδήποτε. 

Ουσιαστικά αυτό που μένει να μάθουμε από τον αθλητικό δικαστή είναι το πόσες αγωνιστικές θα τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού στο εύρος από δύο έως τέσσερις. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0