Football Talk

Τεν Χαγκ: «Πρέπει να παίξουμε το τέλειο παιχνίδι κόντρα στη Σίτι»

Τεν Χαγκ: «Πρέπει να παίξουμε το τέλειο παιχνίδι κόντρα στη Σίτι»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον τελικό του FA Cup, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τεθεί αντιμέτωπη με την έτερη ομάδα της πόλης, τη Σίτι.

Ικανοποιημένος και χαρούμενος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Έρικ Τεν Χαγκ, μετά την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του FA Cup. Φυσικά, οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάστηκαν τα πέναλτι για να «κάμψουν» την αντίσταση της Μπράιτον (23/04, 0-0, 7-6 πεν.), αλλά έστω και με τον τρόπο αυτόν, κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για το Wembley.

Εκεί, θα βρεθούν απέναντι στη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα του οφείλει να κάνει το τέλειο παιχνίδι, εάν επιθυμεί να κατακτήσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Θα τα δώσουμε όλα και όταν λέω τα πάντα, τα πάντα. Καταλαβαίνω, φυσικά, τα συναισθήματα των οπαδών της Γιουνάιτεντ σχετικά με τον τελικό με τη Σίτι.

Θέλουμε να τους δώσουμε αυτή τη νίκη απέναντι στη Σίτι, θέλουμε να δώσουμε στους οπαδούς αυτό το τρόπαιο και μπορούμε να το κάνουμε γιατί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τους νικήσουμε. Δεν είναι εύκολο, είναι μια σπουδαία ομάδα, αλλά έχουμε κι εμείς μεγάλη ομάδα και παίκτες. Πρέπει να παίξουμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά τους κερδίσαμε νωρίτερα αυτή τη σεζόν.

Είμαστε σε καλό δρόμο. Ένα τρόπαιο, άλλος ένας τελικός και παλεύουμε για την πρώτη τετράδα. Δεν είναι αρκετό, αλλά είναι ένα μεγάλο βήμα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0