Football Talk

Γιουβέντους - Νάπολι 0-1: Buzzer beater του Ρασπαντόρι και με τέσσερεις βαθμούς... πρωταθλήτρια! (video)

Γιουβέντους - Νάπολι 0-1: Buzzer beater του Ρασπαντόρι και με τέσσερεις βαθμούς... πρωταθλήτρια! (video)
Το πρωτάθλημα της ανήκει ουσιαστικά εδώ και καιρό, αλλά η Νάπολι φρόντισε να περάσει με νίκη και από την έδρα της Γιουβέντους (23/04, 1-0), χάρις το γκολ του Ρασπαντόρι στο 90+4'! Τέσσερεις βαθμοί χρειάζονται οι «παρτενοπέι» στις επτά αγωνιστικές που απομένουν, για να «κλειδώσουν» και μαθηματικά το Scudetto!

«Άγγιξε» τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, αλλά το γκολ του Ρασπαντόρι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη λύση! Η Νάπολι επικράτησε με σκορ 1-0 (23/04) της Γιουβέντους στο Τορίνο και βρίσκεται στο +17 από τη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A, Λάτσιο, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Κάπως έτσι, αν συγκεντρώσει τέσσερεις βαθμούς στα επτά ματς που απομένουν έως το φινάλε της σεζόν, το πρωτάθλημα θα της ανήκει και μαθηματικά.

Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, για το ακυρωθέν γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία στο 83ο λεπτό, καθώς θεωρήθηκε πως υπάρχει φάουλ στην αρχή της φάσης.


Η Νάπολι είχε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να «ανοίξει» το σκορ νωρίτερα, αλλά τόσο στο 70', όσο και στο 74', ο Όσιμεν είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι στην πρώτη περίπτωση και στη δεύτερη να περνά λίγο πάνω από αυτό.

Εν τέλει, ο Ρασπαντόρι έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά, αφού έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί χωρίς νίκη, που έτρεχε η Νάπολι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Ρουγκάνι, Ντανίλο, Κουαδράδο, Μιρέτι (61' Ντι Μαρία), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (61' Κιέζα), Σούλε (66' Φατζιόλι), Μίλικ (90' Βλάχοβιτς).

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτσι): Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Χουάν Ζεσούς, Ολιβέρα, Ανγκισά, Λομπότκα (90+6' Ραχμάνι), Εντόμπελε (68' Ζιελίνσκι), Λοσάνο (68' Ελμάς), Κβαρατσχέλια (86' Ρασπαντόρι), Όσιμεν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0