Football Talk

Βόλος – Άρης 0-3: Νταρίντα και Καμαρά βάφουν «κίτρινη» την 5η θέση! (video)

Βόλος – Άρης 0-3: Νταρίντα και Καμαρά βάφουν «κίτρινη» την 5η θέση! (video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Άρης πέρασε με 3-0 (23/04) από την έδρα του Βόλου για την 5η αγωνιστική των Play Off της Super League, χάρη στα γκολ των Νταρίντα και Καμαρά (εις διπλούν). Ισχυρό προβάδισμα πλέον για τους Θεσσαλονικείς, στη «μάχη» για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη σεζόν.

Σχεδόν χωρίς να… ιδρώσει, ο Άρης πήρε μία σπουδαία νίκη στην έδρα του Βόλου και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα για την εξασφάλιση της πέμπτης θέσης. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 3-0 (23/04) για την 5η αγωνιστική των Play Off της ελληνικής Super League και έφτασαν τους 44 βαθμούς, ξεφεύγοντας στο +4 από την ομάδα της Θεσσαλίας.

Ο Νταρίντα έλυσε το «γόρδιο δεσμό» με ένα εντυπωσιακό σουτ στο 27ο λεπτό, με τον Καμαρά να σημειώνει δύο γκολ στο 77’ και στο 80’, το δεύτερο από την λευκή βούλα, για να «σφραγίσει» τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του Τόλη Τερζή.

1ο ημίχρονο

Χωρίς κάποια αξιοσημείωτη στιγμή κύλησε το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν ιδιαίτερα διάθεση να ρισκάρουν. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία έλαβε χώρα στο 24ο λεπτό και ήταν για τον Άρη, όταν ο Καμαρά έκανε το σουτ με τη μία, μέσα από την περιοχή, αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.


Το γκολ, όμως, δεν άργησε να έρθει για τους φιλοξενούμενους. Μόλις τρία λεπτά αργότερα, στο 27’, ο Πάλμα γύρισε στον Νταρίντα στο ύψος της περιοχής, με τον Τσέχο να μη διστάζει να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 υπέρ του Άρη με ένα εντυπωσιακό γκολ!


Μάλιστα, λίγο πριν το ημίχρονο, έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα, αλλά ο Κότνικ είχε απάντηση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάλμα στο 43’, απομακρύνοντας σε κόρνερ.


2ο ημίχρονο

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός ήταν αρκετά χαμηλός, θυμίζοντας την έναρξη του πρώτου μέρους. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 68ο λεπτό για να δούμε την πρώτη καλή ευκαιρία στην επανέναρξη του παιχνιδιού.

Τότε, ο Ντέλετιτς γύρισε στον Σι, που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ, όμως δεν μπόρεσε να βρει εστία, βλέποντας την προσπάθειά του να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Ο Άρης τελικά έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Καμαρά στο 77’, «καθαρίζοντας» μια και καλή με την υπόθεση νίκη. Ο Εμπακατά πέρασε την κάθετη για τον φορ των «κιτρίνων», ο οποίος πρόλαβε τον Κότνικ, τελείωσε πανέμορφα με το εξωτερικό και έκανε το 0-2.


Ο ίδιος παίκτης έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», τρία λεπτά μετά, σκοράροντας από την άσπρη βούλα για το τελικό 3-0, ύστερα από την ανατροπή του Καμάτσο από τον Πίρινεν μέσα στην περιοχή.


Ο
MVP

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Όχι μόνο επειδή σκόραρε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του, αλλά διότι αποτελούσε τον κινητήριο «μοχλό» στην επίθεση των φιλοξενούμενων.

Η φάση του αγώνα

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το εκπληκτικό τέρμα του Νταρίντα. Ο Τσέχος στο 27’, δε δίστασε να σουτάρει έξω από την περιοχή, νικώντας τον Κότνικ για να δώσει το προβάδισμα στον Άρη και να «λύσει» τα πόδια των συμπαικτών του.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Λούνα (67' Σι), Τσοκάνης (83' Μεταξάς), Μπαριέντος (59' Φελίπε), Τσιρίνος, Γκάγκι, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο (50' Εμπακατά), Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού, Νταμπό, Ετέμπο, Ιτούρμπε (74' Γκαρσία), Νταρίντα (86' Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (73' Καμάτσο), Καμαρά (86' Γκρέι)

Τάσος Φαραός 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0