Football Talk

Φράιμπουργκ – Σάλκε 4-0: Πάρτι για την ομάδα του Στράιχ που ονειρεύεται… Champions League!

Φράιμπουργκ – Σάλκε 4-0: Πάρτι για την ομάδα του Στράιχ που ονειρεύεται… Champions League!

Η Φράιμπουργκ έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Σάλκε, τη διέλυσε με 4-0, σκοράροντας από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο και συνεχίζει να ελπίζει για μία θέση στην πρώτη 4αδα της Bundesliga. Στην τρίτη θέση είναι -προσωρινά- η ομάδα του Στράιχ και περιμένει τα αποτελέσματα των παιχνιδιών της Ουνιόν Βερολίνου (23/04, 20:30, Γκλάντμπαχ) και της Λειψίας (23/04, 18:30, Λεβερκούζεν).

Η Φράιμπουργκ έκανε ένα πραγματικό… πάρτι απέναντι στην άμυνα της Σάλκε. Δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, επικράτησε με 4-0 (23/04) απέναντι στους «βασιλικούς μπλε» για την 29η αγωνιστική της Bundesliga και σκαρφάλωσε -προσωρινά- στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Συνεχίζει να ελπίζει σε ένα εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν και περιμένει να δει τα αποτελέσματα της Ουνιόν Βερολίνου και της Λειψίας που την ακολουθούν και δοκιμάζονται εκτός έδρας απέναντι σε Γκλάντμπαχ (23/04, 20:30) και Λεβερκούζεν (23/04, 18:30) αντίστοιχα.

Στην προτελευταία θέση παραμένει η Σάλκε, τρεις βαθμούς μακριά από την «ασφάλεια» και συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Γκρέγκοριτς άνοιξε το σκορ και «έλυσε» τα πόδια των παικτών της Φράιμπουργκ, στέλνοντας την μπάλα με ωραίο σουτ στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Οι παίκτες του Στράιχ συνέχισαν να πιέζουν για να διπλασιάσουν τα τέρματά του και τελικά το κατάφεραν δέκα λεπτά πριν το ημίχρονο. Στο 35’ ο σκόρερ του πρώτου γκολ, βρήκε δίχτυα για άλλη μία φορά, νικώντας τον Σβόλοφ με καρφωτή κεφαλιά.

Τα πράγματα έγινε απλούστερα με την έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν οι γηπεδούχοι σκόραραν και πάλι στο 52’ ύστερα από όμορφο τελείωμα του Χέλερ, που έγραψε το 3-0.

Όλα πλέον είχαν κριθεί, με την Φράιμπουργκ εν τέλει να βρίσκει και τέταρτο γκολ στο 82’ με τον Γκίντερ. Ο Γερμανός έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», σουτάροντας ιδανικά για να κάνει το τελικό 4-0.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0