Football Talk

Έμπολι – Ίντερ 0-3: Ο Λουκάκου την κρατά ζωντανή στη μάχη της τετράδας! (video)

Έμπολι – Ίντερ 0-3: Ο Λουκάκου την κρατά ζωντανή στη μάχη της τετράδας! (video)

Η Ίντερ έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί στη Serie Α καθώς επέστρεψε στις νίκες με σκορ 3-0 εις βάρος της Έμπολι.

Η Ίντερ βρέθηκε στην έδρα της Έμπολι για την 31η αγωνιστική της Serie A, με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τη διατηρήσει «ζωντανή» στην κούρσα για τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομέλου Λουκάκου που σημείωσε δύο γκολ και μία ασίστ, οι «νερατζούρι» κατάφεραν να φτάσουν στο «τρίποντο».

Ολόκληρη η ιστορία της αναμέτρησης «γράφτηκε» στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λουκάκου στο 48’ έλυσε το γόρδιο δεσμό της εστίας του Πέριζαν και έθεσε τις βάσεις νίκης για την Ίντερ.

Στο 76’ και πάλι ο Βέλγος «κεραυνοβόλησε» τον Ιταλό τερματοφύλακα, για να κάνει το 2-0 και να «καθαρίσει» ουσιαστικά το ματς.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 88’ μετά από ασίστ του Λουκάκου. Έτσι, η Ίντερ έφτασε τους 54 βαθμούς, δύο λιγότερους από την 4η Ρόμα, η οποία αντιμετωπίζει την Αταλάντα (24/04, 21:45).

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Έμπολι: Πέριζαν, Εμπουέχι, Ισμαΐλι, Λουπέρτο, Παρίζι, Χάας (65’ Γκράσι), Μάριν, Μπαντινέλι (72’ Βινιάτο), Μπαλντάντσι, Καπούτο (80’ Ντέστρο), Καμπιάγκι (65’ Σατριάνο).

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ατσέρμπι, Ντε Βριτζ, Ντ' Αμπρόσιο, Γκόσενς (77 Ντιμάρκο), Τσαλχάνογλου (86’ Ασλάνι), Μπρόζοβιτς (77’ Μπαρέλα), Γκαλιαρντίνι, Μπελανόβα (69’ Ντάμφρις), Κορέα (69’ Λαουτάρο Μαρτίνεζ), Λουκάκου.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0