Football Talk

Η μυθική παράσταση του Ρονάλντο και η αποθέωση από 65.000 θεατές στο «Θέατρο των Ονείρων» (video)

Η μυθική παράσταση του Ρονάλντο και η αποθέωση από 65.000 θεατές στο «Θέατρο των Ονείρων»  (video)

Πέρασαν κιόλας 20 χρόνια από το βράδυ που το «Φαινόμενο» πέτυχε τρία γκολ στο Ολντ Τράφορντ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

 Ήταν ένα μία από αυτές τις… μαγικές νύχτες του Champions League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη ρεβάνς των προημιτελικών, με τους «μερένγκες» να είχαν κερδίσει στον πρώτο αγώνα με 3-1.

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Ρονάλντο να κάνει… θαύματα εντός αγωνιστικού χώρου και να μας χαρίσει μία αξέχαστη παράσταση. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο 12ο, το 50ο και το 59ο λεπτό της αναμέτρησης για να πετύχει ένα χατ-τρικ που μνημονεύεται ως ένα από τα καλύτερα «one man show» στο Ολντ Τράφορντ από αντίπαλο της Γιουνάιτεντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βέβαια ηττήθηκε σε εκείνο το παιχνίδι με 4-3, αλλά η πρόκριση ήταν αδύνατο να χαθεί. Το highlight του αγώνα βέβαια ήταν το «standing ovation» που έλαβε το «Φαινόμενο» από 65.000 θεατές κατά τη διάρκεια της αλλαγής του.

«Η καλύτερη μου εμφάνιση ήταν στο Champions League, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βρήκα τρεις φορές δίχτυα, αλλά η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού για μένα, ήταν η ώρα που έγινα αλλαγή…», δήλωσε χρόνια αργότερα ο Ρονάλντο για εκείνη την εμφάνιση, ενώ πρόσθεσε:

«Όταν πέρασα εκτός αγωνιστικού χώρου, ο κόσμος στις κερκίδες σηκώθηκε και με χειροκρότησε. Ήταν κάτι το μοναδικό. Δεν είχα ζήσει κάτι παρόμοιο ποτέ μου».

Ο συγκεκριμένος αγώνας βέβαια έχει ιστορική σημασία και για την… Τσέλσι. Στο Ολντ Τράφορντ εκείνο το βράδυ βρισκόταν ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και μετά το πέρας του 90λεπτου πήρε μία μεγάλη απόφαση. Να αγοράσει μία ομάδα!

Ο Ρώσος ολιγάρχης έμεινε έκπληκτος τόσο με το θέαμα εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και με τον κόσμο στις εξέδρες. Για αυτό και μερικούς μήνες μετά απέκτησε τους «μπλε» του Λονδίνου.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0