Football Talk

Παναιτωλικός: Επαναπαύτηκε με την 7η θέση και έκτοτε είναι «εξαφανισμένος»

Παναιτωλικός: Επαναπαύτηκε με την 7η θέση και έκτοτε είναι «εξαφανισμένος»
Η αισιόδοξη εικόνα της κανονικής διάρκειας, δεν συνεχίστηκε στα play out για τον Παναιτωλικό, που σίγουρα δεν έχει σταθερή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.


Η φετινή πορεία του Παναιτωλικού από την αρχή της χρονιάς, μέχρι και τα play out της Stoiximan Super League, είναι… η μέρα με τη νύχτα. Μία ομάδα που είχε ξεκινήσει δυναμικά, έβγαζε αγωνιστική υγεία και πλέον έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη. Η ομάδα του Αγρινίου, είχε τερματίσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην έβδομη θέση (μία πριν τα play off) και έχοντας 26 γκολ ενεργητικό (περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα που ήταν πιο κάτω στη βαθμολογία).

Γίνεται όπως μία τόσο καλή πορεία φέτος να χαλάσει σε λίγες εβδομάδες; Κι όμως γίνεται. Ο Παναιτωλικός έχει χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει στα play out. Μπορεί να έχει σκοράρει τέσσερεις φορές, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να πάρει κάποιον βαθμό.

Τα φετινά παιχνίδια του Παναιτωλικού στα play out:

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-1

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Λαμία 1-3

Παναιτωλικός - Ιωνικός 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 3-2

Η διαδικασία αυτή, πόσο μάλλον όταν η ομάδα δεν κινδυνεύει να πέσει κατηγορία, μοιάζει να μην ιντριγκάρει ούτε τους παίκτες, αλλά ούτε και τον κόσμο. Σαν να έχουν… βολευτεί με την εικόνα της regular season στην ομάδα του Αγρινίου και να περιμένουν τη νέα χρονιά.

Η πιθανή αλλαγή στο διοικητικό κομμάτι όπου μετά από χρόνια ήταν να αποχωρήσει ο Φώτης Κωστούλας και να αναλάβει ο Μάτσιεκ Καμίνσκι, μπορεί να παίζει τον δικό της ρόλο, αλλά αυτό προφανώς, δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι η τελευταία νίκη των «κίτρινων» ήταν στις 19 Φεβρουαρίου (1-0 τον Ιωνικό).

Επιθετικά, ο μόνος που έχει προσφέρει την τρέχουσα σεζόν είναι ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος με την εμπειρία του, αλλά και το ταλέντο του έχει «κουβαλήσει» την ομάδα, έχοντας πετύχει 13 γκολ. Στα ματς που έχει απουσία, ο Παναιτωλικός δεν έβρισκε λύσεις και όσο είχε την μπάλα στα πόδια του, έκανε άσκοπη κατοχή.

Στα περσινά play out, ο Παναιτωλικός, πάλι είχε ξεκινήσει με ήττες (τρεις) και την τέταρτη αγωνιστική είχε πάρει τον πρώτο του βαθμό. Το κοινό σε αυτές τις δύο παρουσίες, είναι ότι είχε τον ίδιο προπονητή. Ίσως αυτό είναι ένα δείγμα ότι δεν απασχολούν τόσο τα play out τον Γιάννη Αναστασίου, μιας και η ομάδα του δεν κυνηγάει κάποιον στόχο.



Τι απ' τα παραπάνω μπορεί να φταίει που μία ομάδα της επαρχίας έδειχνε καλό πρόσωπο και είχε σωστά δείγματα δουλειάς, ξαφνικά... καταρρέει αγωνιστικά; Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, είναι ένας συνδυασμός, που θα πρέπει να προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναιτωλικού.

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0