Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 2-0: Η «Βασίλισσα» στα καλύτερά της, με το... αγαπημένο της σκορ! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 2-0: Η «Βασίλισσα» στα καλύτερά της, με το... αγαπημένο της σκορ! (video)

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία με 2-0 της Θέλτα και συνεχίζει να μειώνει την διαφορά από τη Μπαρτσελόνα, έχοντας φυσικά και ένα ματς περισσότερο.

Ούτε η κούραση, ούτε η σκέψη της επικείμενης συνάντησης με τη Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League αποπροσανατολίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «Βασίλισσα» να επικρατεί με 2-0 της Θέλτα και να καταγράφει την 4η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις.

Και πάλι με το ίδιο σκορ. Με το αγαπημένο της… 2-0, το οποίο αυτή την φορά δεν είχε ως πρωταγωνιστές τον Βινίσιους και τον Καρίμ Μπενζεμά, αλλά τον Μάρκος Ασένσιο και τον Έντερ Μιλιτάο.

Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό, τρία λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, σκοράροντας για 3η φορά στα τέσσερα τελευταία ματς, για να έρθει ο Βραζιλιάνος στόπερ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ασένσιο και χρίστηκε σκόρερ, πηδώντας μαζί με τον Ρίντιγκερ στην στατική φάση, για να σηματοδοτήσει την 3η συνεχόμενη ήττα της «Βασίλισσας» επί της Θέλτα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την τελευταία τριετία.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0