Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-2: Με το «έτσι – θέλω» οι Γιαννιώτες, τρίποντο – μισή σωτηρία, 100 ημέρες μετά!

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-2: Με το «έτσι – θέλω» οι Γιαννιώτες, τρίποντο – μισή σωτηρία, 100 ημέρες μετά!

Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού με 3-2, με τους γηπεδούχους να επικρατούν μετά από 12 παιχνίδια, να φτάνουν τους 26 βαθμούς και να κάνουν άλμα παραμονής, αναλογικά και με την εξέλιξη των υπόλοιπων αναμετρήσεων.

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού, με την ομάδα του Στάικου να επικρατεί με 3-2, να φτάνει τους 26 βαθμούς και να βρίσκεται μία «ανάσα» από την παραμονή της στην Super League.

Συναρπαστικό παιχνίδι, ανατροπή στην… ανατροπή, δύο πέναλτι για τον ΠΑΣ, ένα έβαλε και ένα έχασε ο Εραμούσπε, για να σηματοδοτήσει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί των Αγρινιωτών στα Γιάννενα.

1ο ημίχρονο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την αναμέτρηση ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παυλίδη να κάνει το 1-0 στο 14ο λεπτό, με το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ωστόσο, η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, καθώς ο Χουάνμι ισοφάρισε 10 λεπτά μετά και δεν επέτρεψε στον ΠΑΣ να κρατήσει ανέπαφη την εστία του για πρώτη φορά εντός έδρας μετά την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

2ο ημίχρονο

Το ματς είχε ρυθμό, η ομάδα του Στάικου φαινόταν πως είχε τον έλεγχο, όμως για ακόμη μία φορά βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, όταν ο Νίκος Καρέλης στο 56’, έδωσε προβάδισμα στο σύνολο του Γιάννη Αναστασίου.

Και ενώ όλα έδειχναν πως αυτό είχε προβάδισμα, ήρθε ακόμη μία ολική ανατροπή. Στο 62’ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι, ο Εραμούσπε αστόχησε, αλλά κανένας παίκτης του Παναιτωλικού δεν επιχείρησε να απομακρύνει τη μπάλα, με συνέπεια να έχουμε νέα ισοφάριση.

Το σκηνικό εν τέλει επαναλήφθηκε στο 78’, ο Εραμούσπε ανέλαβε και πάλι την ευθύνη και η δεύτερη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα εντός του 2023 είναι γεγονός, με τους «Ζωσιμάδες» να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.


Ο MVP:

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Εραμούσπε. Εκπληκτική εμφάνιση, γκολ για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο και τρίποντο με δικό του τέρμα, μόλις για δεύτερη φορά εντός του νέου ημερολογιακού έτους.

Η Φάση του αγώνα:

Αναμφίβολα το πέναλτι που κρίνει το αποτέλεσμα. Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα είχε την ψυχραιμία να το εκτελέσει, παρά την πρώτη χαμένη εκτέλεση και η πρώτη νίκη της ομάδας του μετά από 100+ ημέρες είναι γεγονός.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πήλιος, Ροσέρο (87' Μπορταγκαράι), Γκίνο, Λιάσος (51' Μπιλμπάο), Μορέιρα (82' Τζήμας), Μπάλαν και Παμλίδης.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Μλάντεν, Στάγιτς (68' Αναστασόπουλος), Ντίας, Μάρτενσον (85' Σενγκέλια), Ξενιτίδης (71' Ντουάρτε), Κολοβός (84' Μπουζούκης), Χουάνπι (85' Σίλβα) και Καρέλης.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0