Football Talk

Λάτσιο - Τορίνο 0-1: Ο τυχερός Ίλιτς «πλήγωσε» τους Λατσιάλι

Λάτσιο - Τορίνο 0-1: Ο τυχερός Ίλιτς «πλήγωσε» τους Λατσιάλι

Η Λάτσιο δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση απέναντι στην Τορίνο και ηττήθηκε με 1-0 στην Ρώμη. Πλέον οι Λατσιάλοι πρέπει να κοιτάνε πίσω τους την Γιουβέντους η οποία έρχεται με φόρα μετά την επιστροφή των 15 βαθμών.

Απρόσμενο «στραβοπάτημα» για τους Λατσιάλι απέναντι στην Τορίνο για την 31η αγωνιστική της Serie A. Με αυτήν την εντός έδρας ήττα (1-0) η Λάτσιο κινδυνεύει να χάσει πλέον την δεύτερη θέση από την Γιουβέντους η οποία έχει πάρει πίσω τους 15 βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί. Με νίκη η «Γιούβε» απέναντι στην Νάπολι (23/04 21:45) περνάει στην δεύτερη θέση. Το αποτέλεσμα αυτό δίνει χαμόγελα σε… όλο το Τορίνο.

Φάση με το «καλημέρα» για τους Λατσιάλι. Μόλις στο 1ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Τζακάνι, με την μπάλα όμως να περνάει λίγα εκατοστά άουτ.

Στο 20’ ο Ράντονιτς δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Προβεντέλ με μακρινό σουτ, αλλά ο πορτιερε της Λάτσιο αντέδρασε υποδειγματικά.

Ο Ίλιτς «τιμώρησε» τους γηπεδούχους με ένα σουτ εκτός περιοχής στο 43ο λεπτό. Ο Σέρβος στάθηκε και τυχερός καθώς η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Προβεντέλ με αποτέλεσμα να μπερδευτεί και να δεχθεί ένα «φθηνό» γκολ.   

Ο Ράντονιτς στο 57ο λεπτό δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του χάνοντας μοναδική ευκαιρία από ευνοϊκή θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λάτσιο (Μ. Σάρι): Προβεντέλ, Χισάι (69’ Λαζάρι), Ρομανιόλι, Πάτρικ, Μάρουσιτς (81’ Πελεγκρίνι), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Βεσίνο (54’ Αντόνιο), Αλμπέρτο, Πέδρο (54’ Ιμόμπιλε), Άντερσον, Τζακάνι

Τορίνο (Ι. Τζούριτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μπουοντζιόρνο, Σουρς, Τζίντι, Ροντρίγκες, Ιλιτς, Λινέτι, Σινγκό, Ράντονιτς (69’ Καραμό), Βλάσιτς, Σανάμπρια

 

Άγγελος Κρεμαστός


www.bnsports.gr  

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0