Football Talk

Τσέλσι – Μπαρτσελόνα 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό χάρις σε φανταστικό γκολ της Χάνσεν! (video)

Τσέλσι – Μπαρτσελόνα 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό χάρις σε φανταστικό γκολ της Χάνσεν! (video)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 της Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ και πήρε έτσι προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League γυναικών. Μοναδική σκόρερ η Χάνσεν με ένα φανταστικό σουτ μόλις στο 4ο λεπτό.

Η Τσέλσι υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα στο Στάμφορντ Μπριτζ στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Champions League γυναικών, μπροστά σε 27,697 θεατές, αριθμός ρεκόρ για τη Βρετανία.

Οι «μπλαουγκράνα» κυριάρχησαν στο παιχνίδι και έφτασαν σε μία δίκαιη επικράτηση με σκορ 1-0.

Μάλιστα, η «Μπάρτσα» ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο παιχνίδι, στην πρώτη φάση που δημιούργησε και έθεσε έτσι τις βάσεις για τη νίκη.

Συγκεκριμένα, στο 4’ η Χάνσεν με ατομική ενέργεια σύγκλινε από τα δεξιά προς το ημικύκλιο της περιοχής και μόλις βρήκε λίγο χώρο εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ που κατέληξε στη γωνία της ανήμπορης να αντιδράσει Μπέργκερ.

Η τερματοφύλακας των «μπλε» μάλιστα πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ματς και σε αρκετές περιπτώσεις κράτησε όρθια την ομάδα της. Επιθετικά όμως η Τσέλσι δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαιτέρα τις φιλοξενούμενες και ειδικά στο δεύτερο μέρος είχε παθητικό ρόλο.

Πέρα από τη φάση του γκολ, η πιο αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι ήταν και πάλι για την Μπαρτσελόνα, με την Τορεχόν στο 82’ να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της Μπέργκερ με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0