Football Talk

Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Μέσι «σέρβιρε», Εμπαπέ σκόραρε (video)

Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Μέσι «σέρβιρε», Εμπαπέ σκόραρε (video)

«Μάχη» πρωτοπόρου-ουραγού στη Γαλλία με την Παρί να παίρνει την εκτός έδρας νίκη κόντρα την Ανζέ (1-2) με «σόου» Μέσι και Εμπαπέ.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Παρί, φιλοξενήθηκε από την ουραγό Ανζέ για τις ανάγκες της 32ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Από την αρχή, η Παρί είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού διατηρώντας την κατοχή και κυκλοφορώντας τη μπάλα σε ολόκληρο το γήπεδο.

Πολύ γρήγορα στο ματς ο Κιλιάν Εμπαπέ έβαλε μπροστά την Παρί στέλνοντας τη μπάλα στην εστία στο 9ο λεπτό του αγώνα για το 0-1. Ο Λιονέλ Μέσι βρήκε τον συμπαίκτη του με άψογη πάσα μπερδεύοντας την αντίπαλη άμυνα. 

Δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι για το επόμενο γκολ το οποίο και ήρθε πάλι από τον συνήθη «ύποπτο» Εμπαπέ που «πυροβόλησε» στο 26ο λεπτό κάνοντας το 0-2 ξανά από υπέροχη ασίστ του Μέσι. Έτσι ο Αργεντινός έγινε ο πρώτος που έφτασε τα 15 γκολ και τις 15 ασίστ στη League 1 μετά από την σεζόν 2006-2007 και ο τρίτος συνολικά. Ο Έντεν Αζάρ είναι πρώτος στη λίστα με τον Εμπαπέ να ακολουθεί.

 

Στο 38’ ήταν σειρά του Μέσι να έρθει αντιμέτωπος με το τέρμα χάνοντας μία καλή ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο με τον Πολ Μπερναρντονί να κάνει φανταστική απόκρουση.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στους ίδιους… τόνους με την Παρί να έχει ρίξει τον ρυθμό. Ο Ιμπραχίμα Νιάν στο 67’ έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να μειώσει η Ανζέ με κεφαλιά που έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Λίγο έλειψε να κάνει το χατ-τρικ ο Εμπαπέ στο 74ο λεπτό με τον Μπερναρντονί να του λέει «όχι». Μετά από σχεδόν 14 λεπτά, στο 88’, ο Σαντά Τιουμπ μείωσε για την Ανζέ κάνοντας το 1-2 βάζοντας και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ χωρίς όμως να μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0